GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slabe predstave hrvatskih košarkaša u NBA

Slabe predstave hrvatskih košarkaša u NBA
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2021 / 08:01
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - Trojica hrvatskih košarkaša ubilježila su nastupe u utakmicama najjače košarkaške lige. Najbolji učinak među njima ostvario je Bojan Bogdanović.

Bogdanović je bio starter za Utah Jazz koji je poražen na gostovanju kod Golden State Warriorsa, a bilo je 131:119 za domaću momčad. Odigrao je nešto manje od 27 minuta, pogodio samo jednu tricu od sedam pokušaja i tek dva šuta od devet ukupno te je susret završio uz učinak od devet poena.

Imao je i po jedan skok i asistenciju, ali i četiri izgubljene lopte. Najbolji u redovima poražene momčadi bio je Rudy Gobert s 24 koša, 28 skokova i četiri blokade, dok je Warriorse, koji su ovom pobjedom prekinuli niz od četiri poraza, predvodio Stephen Curry s 32 poena i devet asistencija. Imao je veliku podršku u Andrewu Wigginsu koji je ubacio 28 te u Draymondu Greenu koji je imao triple-double učinak s 11 poena, 12 skokova i 12 asistencija.

Uvjerljiv poraz su upisali i San Antonio Spursi od kojih su bolji bili Philadelphia 76ersi i bez svog najboljeg igrača Joela Embiida. Završilo je 134:99 uz 23 poena, devet skokova i sedam asistencija Tobiasa Harrisa i 21 koš Setha Curryja. Najviše je za Spurse pokazao Drew Eubanks koji je ušavši s klupe ostvario učinak od 17 poena i devet skokova. Luka Šamanić je odigrao nešto manje od 17 minuta i iskoristio ih za sedam poena te po jedan skok, asistenciju i blokadu.

Ivica Zubac je odigrao nešto više od 13 minuta za Los Angeles Clipperse od kojih su bolji bili New Orleans Pelicansi s 135:115. Clippersi ni u jednom trenutku nisu bili u prednosti, a Pelicansi su u posljednjoj četvrtini igre imali prednost i od 33 razlike. Hrvatski centar ubacio je jedan od pet pokušaja iz igre i utakmicu završio s tri koša, pet uhvaćenih lopti i jednom blokadom. Zion Williamson je za Pelicanse ubacio 27 poena.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Luka Šamanić, Rudy Gobert, Stephen Curry, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE