GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sixersi uručili otkaz Docu Riversu

Sixersi uručili otkaz Docu Riversu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2023 / 19:36
Autor: SEEbiz
PHILADELPHIA - Philadelphia Sixersi uručili su otkaz treneru Docu Riversu (61), dva dana nakon što je momčad ispala u polufinalu Istočne konferencije NBA doigravanja, objavila je momčad.

"Doc je jedan od najvećih trenera u povijesti lige, budući član Kuće slavnih i netko koga iznimno poštujem", rekao je predsjednik Philadelphije Daryl Morey.

"Zahvalni smo za sve što je učinio tijekom tri sezone i zahvaljujemo mu na značajnom utjecaju koji je imao na našu franšizu. Nakon što smo razmisliti o našoj sezoni, odlučili smo da su potrebne određene promjene kako bismo ostvarili svoje ciljeve," dodao je.

Sixersi su u polufinalnoj seriji protiv Bostona vodili sa 3-2, no potom su upisali dva poraza, pri čemu su u odlučujućoj, sedmoj utakmici izgubili 88-112.

Rivers je imao još dvije godine ugovora sa Sixersima na čijoj klupi je ostvario 154 pobjede i 82 poraza.

Prethodno je trenirao Orlando Magic, Boston Celticse i Los Angeles Clipperse, a najveći uspjeh ostvario je 2008. kada je s Bostonom osvojio NBA naslov.

Rivers je treći trener koji je dobio otkaz nakon ispadanja u doigravanju nakon Mikea Budenholzera i Montyja Williamsa, koji su otpušteni od strane Milwaukee Bucksa i Phoenix Sunsa.

Tagovi: Doc Rivers, Philadelphia 76ers, Boston Celtics
PROČITAJ I OVO
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE