GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šimić komentirao Bišćanovu sudbinu

Šimić komentirao Bišćanovu sudbinu
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.08.2023 / 12:37
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nije lako nikome u Dinamu pa tako ni članovima uprave, prije svega Dariju Šimiću kojeg navijači 'Modrih' također prozivaju. Kako je on proživio utakmicu u Ateni u sklopu trećeg pretkola Lige prvaka?

- Šokantno, kao vjerojatno i većina naših navijača. Bili smo blizu, stvarno možemo reći da smo bili ponosni na naše dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost nismo zatvorili utakmicu i ne možemo biti zadovoljni. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u zadnjim minutama', rekao je Šimić, a prenose Sportske novosti te je dodao:

'Prvo bih htio reći da je ovo bila strašno teška utakmica, nakon onoga što se dogodilo s navijačima.'

I dalje nije poljuljana vjera u Igora Bišćana?

- Vjerujem da je to strašan šok za trenera i njegov stožer. Oni imaju našu maksimalnu podršku i ljudsku i bilo kakvu, kao što su imali i do sada. Stojimo im maksimalno na raspolaganju, a oni moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako dignuti momčad te kako biti bolji.'

Šimić je i potvrdio da je Josip Šutalo jako blizu transfera u Ajax tako da stižu novi milijuni u blagajnu, ali je momčad slabija za jednog kvalitetnog pojedinca.

Tagovi: Dario Šimić, Dinamo,
PROČITAJ I OVO
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE