GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Simanić prošao dramu, morali mu odstraniti bubreg

Simanić prošao dramu, morali mu odstraniti bubreg
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.09.2023 / 09:40
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak igra četvrtfinale protiv Litve, a u taj susret ulazi nakon što je primila katastrofalne vijesti o stanju Boriše Simanića čija se drama nastavlja i nekoliko dana nakon što se saznalo da je za njega ovaj turnir završen.

Podsjetimo, Simanić je nastradao kada je u trećem kolu pred kraj utakmice s Južnim Sudanom primio jak udarac laktom u predjelu bubrega. Od silnih bolova reprezentativac Srbije nije mogao nastaviti s igrom te je hitno operiran u Manili. I kada su neki pomislili da je tu njegovim mukama kraj, otkriveno je da mu je zbog nastalih problema odstranjen bubreg te da je već bio i na drugoj operaciji.

Košarkaški savez Srbije donio je nove detalje:

"Simanić je jučer podvrgnut još jednoj operaciji. Nakon što je prvi put operiran u noći između 30. i 31. kolovoza, doktori su pratili njegov oporavak i donijeli odluku da je zbog nastanka komplikacija nova operacija neophodna", stoji u priopćenju koje prenosi Mondo.rs.

O stanju stradalog košarkaša oglasio se i liječnik srpske reprezentacije prof. dr Dragan Radovanović.

- Zbog pojave komplikacija na ozlijeđenom bubregu nastalih u postoperativnom tijeku, Boriša Simanić je ponovno operiran 3. rujna. Zbog promjena u vitalnosti bubrežnog tkiva operativnim zahvatom je morao biti odstranjen cijeli bubreg. Očekujemo i želimo da poslije ove operacije sve prođe kako treba - poručio je Radovanović.

Tagovi: bORIŠA sIMANIĆ, BUBREG
PROČITAJ I OVO
Dinamo razbio Rijeku i osvojio hrvatski kup
UVJERLJIVO
Dinamo razbio Rijeku i osvojio hrvatski kup
RIJEKA - Dinamo je, nakon 0:0 u Maksimiru, u uzvratnoj utakmici finala SuperSport Kupa na Rujevici pobijedio Rijeku 3:1 i došao do 17. titule u ovom natjecanju.
AC Milan blizu kupnje hit napadača
TRANSFERI
AC Milan blizu kupnje hit napadača
MILANO - Predstavnici Milana i Stuttgarta sastali su se danas kako bi razgovarali o transferu sjajnog napadača.
BBB poslali pravu poruku uoči druge utakmice finala
PORUKA
BBB poslali pravu poruku uoči druge utakmice finala
ZAGREB - Rijeka i Dinamo od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa, nakon što je prva utakmica na Maksimiru završena bez golova.
Šime Vrsaljko imenovan ambasadorom HNS-a
SURADNJA
Šime Vrsaljko imenovan ambasadorom HNS-a
ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić dogovorio je suradnju sa Šimom Vrsaljkom te će proslavljeni reprezentativac postati ambasador Saveza, objavio je HNS.
Šunjić ostao bez ugovora, hoće li ga Dinamo vratiti?
PROBLEMI
Šunjić ostao bez ugovora, hoće li ga Dinamo vratiti?
ZAGREB - Birmingham je ispao iz Championshipa u League One. Odmah nakon toga engleski je klub otpustio nekoliko igrača, a među njima je i hrvatski veznjak Ivan Šunjić (27).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE