GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Savićević predstavio Prosinečkog kao selektora

Savićević predstavio Prosinečkog kao selektora
NOVI ANGAŽMAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2024 / 18:12
Autor: SEEbiz
PODGORICA - Dvije velike legende regionalnog i evropskog nogometa Dejan Savićević i Robert Prosinečki ponovo su na zajedničkom zadatku, a sada će za primani cilj imati da Crnu Goru napokon odvedu na neko veliko reprezentativno takmičenje.

Prosinečki će pokušati napraviti ono što nisu uspjeli Zoran Filipović, Zlatko Kranjčar, Branko Brnović, Ljubiša Tumbaković, Faruk Hadžibegić i Mijo Radulović.

"Veoma sam zadovoljan i sretan što sam ovdje i što mogu da vodim Crnu Goru. Radit ću najbolje što mogu. Sve ćemo rješavati u hodu, u septembru nas čeka Liga nacija koja je veoma važna. Mislim da će ovo dobro ispasti. S Dejom sam veliki prijatelj. Razgovor je trajao vrlo kratko. Pitao da li me interesuje ovaj posao, rekao sam da i u dva dana smo sve riješili", ispričao je Robi na današnjoj konferenciji za medije.

Prosinečkog prvi izazovi na klupi Crne Gore očekuju u martu kada će Sokolovi igrati dvije prijateljske utakmice - s Makedonijom i Bjelorusijom.

"Crnogorci su ponosan narod i nećemo se nikog plašiti. Uvijek sam bio pobjednik, igrao sam u velikim klubovima. Sigurno ćemo željeti da dominiramo, imamo kvalitet igrača koji to mogu da iznesu. Zavisi i od rivala, ali mislim da ćete gledati motivisanu Crnu Goru. S novim vjetrom koji dolazi sa mnom možda bude drugačije", poručio je Prosinečki.

Javnosti se potom obratio i Savićević.

"Prvi i jedini razgovor imali smo s Prosinečkim. To kažem da bih otklonio sve sumnje, niko ni s kim nije zvanično pregovarao osim s Robijem. Nakon prvog razgovora izrazio je želju da vodi Crnu Goru, nakon toga nije bilo uslovljavanja ni s jedne strane. Brzo smo postigli dogovor. Nakon žrijeba Lige nacija znat ćemo koje su realne ambicije, šta možemo da ostvarimo", poručio je Genije.

Tagovi: prosinečki, savićević, kranjčar, hadžibegić
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE