GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Saudijski klub nudi Messiju nevjerojatan ugovor

Saudijski klub nudi Messiju nevjerojatan ugovor
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.01.2023 / 11:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Lionel Messi bi u senzacionalnom preokretu mogao nastaviti karijeru u Al Hilalu, objavio je jučer Mundo Deportivo, a vijest je potvrdio i direktor tog saudijskog kluba, Fahed Al-Mofarij. Njegove riječi na Twitteru prenosi novinar Eslam Magdy iz Dubaija.

"Pitao sam gospodina Faheda Al-Mofarija, čelnog čovjeka Al Hilala, o mogućnosti dovođenja Lionela Messija, rekao je: 'Sve je isto kao i u slučaju Cristiana Ronalda, ne radi se samo o interesu kluba ili igrača, ovo nije posao samo za naš klub. Svi saudijski klubovi imaju isti cilj, a to je veliki iskorak na koji nas je motivirao ministar sporta'", navodi Magdy.

Argentincu ovog ljeta istječe ugovor s PSG-om i, iako je klub bio uvjeren da će ga Messi produljiti, situacija se sad promijenila. Mundo Deportivo je jučer objavio da je saudijski klub Al Hilal, veliki rival Ronaldova Al Nassra, stupio u kontakt s Messijevim ocem i igraču ponudio plaću od 300 milijuna eura po sezoni na tri godine, što je ukupno 900 milijuna eura.

Messi bi tako zarađivao dvostruko više od Ronalda koji, iako točan podatak nije objavljen, u Al Nassru zarađuje navodno oko 150 milijuna eura po sezoni. Ronaldo i Messi bi tako dobili novu priliku natjecati se jedan protiv drugoga nakon što su od 2009. do 2018. igrali u španjolskoj ligi.

Tagovi: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Al Hillal
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE