GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sancho ide na posudbu u Dortmund

Sancho ide na posudbu u Dortmund
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.01.2024 / 07:51
Autor: SEEbiz / index.hr
DORTMUND - Jadon Sancho (23) ide na posudbu u Borussiju Dortmund, javlja talijanski novinar Fabrizio Romano. I ranije se pisalo o ovom transferu, no Romano je potvrdio da je Sanchu preostalo samo proći liječnički. Borussia neće imati pravo na njegovu kupnju nakon što istekne polugodišnja posudba.

Podsjetimo, nakon poraza od Arsenala u rujnu prošle godine trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag je rekao da je Sancho izostavljen jer nije dobro trenirao prošlog tjedna. Engleza je to očigledno pogodilo i odlučio je javno prozvati nizozemskog trenera:

"Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Neću dopustiti ljudima da govore stvari koje su potpuno neistinite. Ovog tjedna sam vrlo dobro radio na treninzima, a vjerujem da postoje i drugi razlozi za ovakvu odluku trenera, u koje ne želim ulaziti. Dugo sam bio žrtveni jarac, što nije pošteno!" rekao je Sancho, koji od tad nije igrao za United.

Stigao je u Manchester United 2021. godine iz Borussije za 85 milijuna eura, a za klub s Old Trafforda odigrao je 82 utakmice i postigao 12 golova. Ove sezone nastupio je u tri utakmice. S Manchester Unitedom ima ugovor do lipnja 2026. godine.

U Borussiju Dortmund Sancho je stigao iz omladinskog pogona Manchester Cityja i u klubu je proveo četiri godine. U ljeto 2018. počela je njegova eksplozija kojom je zaludio cijelu Europu. Za Borussiju je upisao 157 nastupa, zabio 50, a namjestio 64 gola.

Tagovi: Sancho, manchester, dortmund, borussia
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE