GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Romano: Perišić ostaje u Tottenhamu

Romano: Perišić ostaje u Tottenhamu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2023 / 17:06
Autor: SEEbiz / Sportklub
ZAGREB - Perišić se prvo javio odmah nakon operacije, da bi u četvrtak objavio fotografiju sebe na štakama, s imobiliziranom desnom, operiranom nogom. Podsjetimo, doživio je tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata u desnom koljenu

Kako piše talijanski novinar Fabrizio Romano, Perišićev će oporavak trajati pet do šest mjeseci, što znači da bi mogao na kraju sezone odigrati nekoliko utakmica. Perišićev cilj je i nastupiti za Hrvatsku na sljedećem Europskom prvenstvu, piše Romano.

Talijanski novinar također tvrdi da će Perišić odraditi ugovor s Tottenhamom, dakle da će ostati u Londonu još cijelu ovu sezonu. Loša je to vijest za navijače Hajduka, koji su se nadali njegovom dolasku već ove zime. O Perišićevom dolasku u Hajduk piše se mjesecima, prošlog je ljeta talijanski novinar Gianluca DiMarzio objavio da je blizu dogovora, no od toga nije na kraju bilo ništa.

Perišić se ozlijedio sredinom rujna na treningu Tottenhama. Bila je to beskontaktna ozljeda te se pisalo da bi mu nakon nje mogla i završiti karijera, s obzirom na to da će u veljači sljedeće godine navršiti 35 godina. No čini se da hrvatski reprezentativac želi nastaviti igrati.

Što se tiče eventualnog prelaska u Hajduk, Perišić može to učiniti sljedeće sezone kao slobodan igrač, ako ne produlji ugovor s Tottenhamom. U nekoliko navrata obećao je vratiti se u klub u kojem je igrao u mlađim kategorijama, ali nikad za prvu momčad.

Tagovi: Ivan Perišić, Tottenham, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE