GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rene Poms preuzeo Osijek

Rene Poms preuzeo Osijek
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.09.2022 / 18:36
Autor: SEEbiz / H
OSIJEK - Nakon što je Nenad Bjelica razriješen dužnosti trenera i sportskog direktora Osijeka, momčad Bijelo-plavih u nastavku sezone vodit će Austrijanac Rene Poms kojem su povjerene sve ovlasti glavnog trenera, objavio je klub.

Austrijski stručnjak je posljednji put samostalno kao trener radio 2013. vodeći momčad Wolfsberga II. Nakon toga se pridružio Nenadu Bjelici te mu bio prvi pomoćnik u bečkoj Austriji, Speziji, Lech Poznanju, zagrebačkom Dinamu, a posljednje dvije godine i u Osijeku.

"Osjećam veliku podršku Uprave i igrača zbog prilike koju sam dobio. Moje želja i motivacija su velike, već dvije godine radim s ovom momčadi, poznajem igrače, oni poznaju mene, do sada smo imali odnos pun uzajamnog poštovanja i moji cilj je s njima nastaviti u tom smjeru i u budućnosti," rekao je novi trener Osijeka.

Poms će kao prvi trener Osijeka debitirati u subotu protiv Šibenika u Gradskom vrtu, a zanimljivo 47-godišnji Austrijanac je postao prvi stranac na klupi Osijeka.

"Nakon nekoliko dana analize i promišljanja o nastavku sezone, odlučili smo ukazati povjerenje Rene Pomsu kojem smo povjerili sve ovlasti glavnog trenera. Rene je pokazao veliku profesionalnost u radu u ovom tjednu koji ni za koga nije bio lagan, baš kao i u utakmicama u kojima je već samostalno vodio našu momčad. Radi se o čovjeku koji je već dvije godine dio našeg sustava, odlično poznaje igrače i momčad, a naša je odluka da je u ovom trenutku najbolja osoba za povesti momčad u nastavak sezone," rekao je predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj.

Foto: NK Osijek / Facebook

Osijek se trenutačno nalazi na petom mjestu ligaške ljestvice s osam bodova, 11 manje od vodećeg Dinama.

Tagovi: Rene Poms, Osijek, Nenad Bjelica, goran Tomić
PROČITAJ I OVO
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE