GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Madrid priprema ponudu za Haalanda

Real Madrid priprema ponudu za Haalanda
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2020 / 21:12
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Španjolski nogometni velikan Real Madrid priprema ponudu za mladog napadača Borussije Dortmund Norvežanina Erlinga Brauta Halanda (19), prenose španjolski mediji.

Haaland je oduševio svojim igrama u dresu RB Salzburga postigavši 29 golova u 27 nastupa i nakon samo godinu dana provedenih u Austriji u prosincu je preselio u Borussiju Dortmund za 20 milijuna eura. Pored toga Nijemci su platili i proviziju od 15 milijuna eura Haalandovom agentu Minu Raioli, te dodatnih 10 milijuna "bonusa za potpis" igračevom ocu Alfu-Ingeu.

Norveško 'čudo od djeteta' nastavilo je s fantastičnim predstavama i u dresu njemačkog velikana postigavši 12 golova u 11 nastupa.

Premda je u Borussiji svega nekoliko mjeseci smiješi mu se novi transfer. Španjolski mediji navode kako je Real ozbiljno zainteresiran za mladog napadača koji u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 75 milijuna eura.

AS piše kako će Real ponuditi Borussiji 60 milijuna eura i srpskog napadača Luku Jović koji se nije snašao na Santiago Bernabeu. Jović je u "Kraljevski klub" stigao prošlog ljeta iz Eintrachta za 60 milijuna eura, no postigao je samo dva gola u 24 nastupa zbog čega se sve više piše kako je završila njegova avantura na Santiago Bernabeu.

Upravo je Borussija bila jedan od klubova koja je željela angažirati 22-godišnjeg napadača, no nije mogla pratiti Realovu ponudu.

Tagovi: Real Madrid, Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE