GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rakitić: Dinamo je velika europska momčad

Rakitić: Dinamo je velika europska momčad
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2021 / 19:38
Autor: SEEbiz
SEVILLA - U play-offu za plasman u osminu finala Europske lige nogometaši Dinama igrat će protiv Seville, a utakmice je najavio Ivan Rakitić.

u prvoj utakmici 17. veljače 2022. domaćin će biti Sevilla, a uzvrat će se igrati tjedan dana kasnije u Zagrebu.

Bit će drugi međusobni dvoboj Dinama i Seville. U sezoni 2016/2017. igrali su u grupnoj fazi Lige prvaka, a oba susreta dobila je Sevilla, kod kuće je slavila 4:0, a u Maksimiru 1:0.

- Što reći o ždrijebu, jako sam sretan i ponosan, bit će to dvije velike i teške utakmice. Lijepo je s jedne strane što igram protiv našeg kluba, protiv Dinama, ali i teško jer se moram boriti protiv našeg kluba. Volio bih više da smo se vidjeli u četvrtfinalu ili polufinalu, a ne već sada. Sretan sam što mogu doći u Hrvatsku, prvi put u klupskom natjecanju protiv našeg kluba i bit će u svakom slučaju jako, jako interesantno', rekao je Rakitić za FavBet te je dodao:

- Mi ćemo morati odigrati naš najbolji nogomet, sasvim jasno, jer Dinamo je velika europska momčad koja zna igrati takve utakmice. Jako ih dobro poznajem, bit će sigurno jako puno razgovora s trenerom i klubom oko utakmice, sretan sam što na neki način dolazim kući i igram na svom Maksimiru.'

Tagovi: Dinamo, Sevilla, Europska liga, Ivan Rakitić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE