GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rade Bogdanović: Šiljili su protiv Hrvata, nemojmo se folirati

Rade Bogdanović: Šiljili su protiv Hrvata, nemojmo se folirati
REALNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.12.2022 / 10:17
Autor: SEEbiz / index.hr
BEOGRAD - Rade Bogdanović, bivši nogometaš Željezničara, Atletica, Werdera i reprezentacije Jugoslavije, sada je stručni komentator srpske državne televizije RTS.

On i Dejan Nedić, sudački ekspert, složili su se da je Hrvatska oštećena za nedosuđeni jedanaesterac na utakmici za treće mjesto na SP-u protiv Maroka, u kojoj je pobijedila 2:1.

Katarski sudac Abdulrahman Al-Jassim u 73. minuti pri spomenutom rezultatu je propustio dosuditi penal za Hrvatsku, nakon što je Sofian Amrabat u svom kaznenom prostoru očito srušio Joška Gvardiola u prodoru prema golu Maroka. VAR se također nije oglasio i tako je Hrvatska ozbiljno oštećena.

"Tek kad smo vraćali snimku, vidjeli smo trzaj, ali to se u prijenosu nije vidjelo. To je gotovo, to je morao svirati, to je jasna greška. Mislim da je Amrabatov start na Gvardiolu bio ne samo za penal nego i crveni karton."

Slijedila je kratka rasprava o tome ovisi li VAR o ljudskom faktoru, na što je Bogdanović rekao Nediću: "Profesore, VAR je fenomenalna stvar, ali ljudski faktor uvijek odlučuje o svemu. Zašiljili su protiv Hrvata i stavili suca iz Katara da šilji za njih, nemojmo se folirati. Da su htjeli pravdu, pravog suca bi doveli. Ako ovo nije penal, ja stvarno ne znam što oni sjede u VAR-u?"

Tagovi: Rade Bogdanović, hrvatska nogometna reprezentacija, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE