GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pukštas na meti Liverpoola

Pukštas na meti Liverpoola
TALENT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.02.2023 / 11:19
Autor: SEEbiz
LONDON - Fantastični nastupi Hajdukovog Amerikanca Rokasa Pukštasa nisu ostali nezapaženi, piše Slobodna Dalmacija.

No, dobre igre nose i opasnost ranog odlaska s Poljuda, a portal Liverpool.com već donosi tekst kako bi "sin litvanskog maratonca mogao biti partner Stefanu Bajčetiću u Liverpoolu".

Stefan Bajčetić je španjolski nogometaš porijeklom iz Srbije, a velika želja trenera Liverpoola Jürgena Kloppa bila je da Bajčetić potpiše novi ugovor i tako se dogodilo. Ovaj talentirani 18-godišnjak, kojeg na Anfieldu vide kao jednog od nositelja igre u budućnosti, potpisao je ugovor do 2025., a portal Liverpool.com sada ističe kako bi Hajdukov Amerikanac Pukštas bio idealan suigrač Bajčetiću u Redsima.

Ističu kako je nogometna reprezentacija SAD-a u uzletu, a Pukštas je bio jedan od njezinih aduta u mlađim uzrasnim kategorijama. Donijeli su i presjek njegovih odličnih nastupa za splitske "bijele" u zadnjim utakmicama.

- Prirodno je talentiran u obrambenim zadatcima, a njegov rad i izdržljivost možemo pripisati genima, odnosno činjenici da mu je otac Mindaugas Pukštas, litvanski olimpijac koji je trčao maraton na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine - piše na portalu Liverpool.com.

Ističu kako je zadnji Amerikanac u dresu Liverpoola bio Zak Whitbread (2004.), no kako bi baš Pukštas mogao biti novi adut Redsa.

Tagovi: Rokas Pukštas, Hajduk, Liverpool, Stefan Bajčetić
PROČITAJ I OVO
Pacersi nemoćni u Bostonu
NBA PLAYOFF
Pacersi nemoćni u Bostonu
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Indiana Pacerse sa 126-110 u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige te su poveli s 2-0 u seriji.
Sopić na izlaznim vratima
TRENERI
Sopić na izlaznim vratima
RIJEKA - Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.
Bayern najozbiljniji kandidat za kupnju Olma
TRANSFERI
Bayern najozbiljniji kandidat za kupnju Olma
ZAGREB - Dani Olmo velika je želja Barcelone, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo, prije par dana je pisala Marca.
Dinamo smijenio Vlatku Peras
SMJENA
Dinamo smijenio Vlatku Peras
ZAGREB - Predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras smijenjena je s dužnosti.
Spalletti iznenadio popisom za Euro
IZNENAĐENJE
Spalletti iznenadio popisom za Euro
RIM - Talijanski izbornik Luciano Spalletti objavio je u četvrtak preliminarni popis s imenima 30 igrača za EURO, a na njemu nema Marca Verrattija i Cire Immobilea.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE