GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PSG gubio do 90. minute pa s dva gola šokirao Atalantu

PSG gubio do 90. minute pa s dva gola šokirao Atalantu
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2020 / 23:01
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LISABON - Nogometaši PSG-a plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su večeras na stadionu Luz u Lisabonu nakon senzacionalnog preokreta pobijedili ekipu Atalante rezultatom 2:1.

Žestoko je krenulo od samog početka jer je PSG već u trećoj minuti imao veliku šansu. Nevjerojatno je šta je Neymar promašio. Talijani su previsoko izašli, a Brazilac je s centra krenuo sam na golmana, ali je u čistoj šansi pucao metar kraj gola.

Atalanta je brzo uzvratila. Hateboer je bio sam na drugoj stativi na jedan dugi ubačaj, pucao je glavom, ali je Navas krajnjim naporom izbio loptu u korner.

Prvi pogodak je viđen u 27. minuti utakmice. Atalanta je povela, a strijelac je bio Pašalić. Lopta se na vrhu šesnaesterca odbila ravno u noge Pašaliću koji je krasnim udarcem u suprotni ugao savladao Navasa.

PSG je mogao izjednačiti već u narednom napadu. Neymar se riješio Pašalića i otvorio sebi prostor na ivici šesnaesterca, ali je njegov sjajan udarac otišao kraj gola. Prvo poluvrijeme je okončano rezultatom 1:0 za Atalantu.

Iako se očekivalo da će PSG u nastavku krenuti žestoku, prvu priliku propustila je Atalanta pola sata prije kraja meča. Lopta je bila prebačena na drugu stativu gdje je Djimsiti bio u odličnoj prilici, ali mu je Hateboer zasmetao pa je Atalantin stoper u odličnoj poziciji pucao kraj gola.

Napadi PSG-a su uglavnom bili jalovi, a najbliži izjednačenju su bili u 74. minuti. Mbappe se sjurio po lijevoj strani, gađao je prvi ugao, ali je Sportiello spasio Atalantu. Nastavili su Parižani s žestokim napadima. I kada su svi očekivali posljednji sudački zvižduk, PSG je uspio senzacionalno preokrenuti rezultat golovima Marquinhosa i Choupo-Motinga.

PSG će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz dvoboja između RB Leipziga i Atletico Madrida, a ovaj meč igra se sutra s početkom od 21 sat.

Tagovi: Atalanta, Mario Pašalić, Marquinhos, Neymar
PROČITAJ I OVO
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE