GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosinečki: Messi je veći i od Jordana

Prosinečki: Messi je veći i od Jordana
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2020 / 20:27
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - "Messi igra drugačiji nogomet od drugih i ispred je Maradone, brazilskog Ronalda, pa čak i Jordana. Messi je za mene sigurno najbolji. On je najbolji nogometaš svih vremena'', rekao je Robert Prosinečki u intervjuu za Stats Perform News.

Prosinečki kaže da je košarku i nogomet nemoguće uspoređivati, ali da mora izabrati najboljeg iz oba sporta, bio bi to omaleni Argentinac.

''Nogomet i košarka su različiti. Ali Messi je sigurno najbolji. Leo je igrač koji radi razliku u Barceloni već godinama. Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Zabio je jako puno golova i jako je puno puta asistirao'', kaže Žuti koji je u Barci dijelio svlačionicu s pravim, brazilskim Ronaldom.

''Messi i brazilski Ronaldo su drugačiji. Ronaldo je sigurno jedan od najboljih. Neki ljudi tu spominju i Cristiana Ronalda, ali brazilski Ronaldo nije igrao samo u Barci. Imao je neke sjajne sezone i u Interu. Znao je pobijediti protivnike potpuno sam. Nevjerojatno. On i Messi su igrači koji rade razliku. Isto je radio i u Realu. Gdje nije igrao?'' kaže Prosinečki i zaključuje:

''Ronaldo je sigurno jedan od najboljih igrača u povijesti, ali ako ja moram izabrati jednoga, za mene je to Leo Messi.''

Tagovi: Robert Prosinečki, Lionel Messi, Michael Jordan, Ronaldo
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE