GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PPD Zagreb šokiran zahtjevom EHF-a

PPD Zagreb šokiran zahtjevom EHF-a
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2021 / 21:25
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Krovna europska rukometna federacija EHF od PPD Zagreba traži da ostvare nemoguće i ipak igraju dvije utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Flensburga.

Virus se uvukao u redove hrvatskog prvaka, trener Ivica Obrvan na raspolaganju ima doslovno samo pet "čistih" i zdravih igrača, a odgovorni traže odigravanje dviju utakmica 7. i 8. travnja u Njemačkoj.

Priča je duga, utakmice su se već trebale igrati pa su odgođene do ovog sada konačnog dvostrukog termina. Direktor Vedran Šupuković doslovno je na rubu živčanog sloma, pišu Sportske novosti.

- Aleks Vlah, Todor Jandrić, Ivan Laljek, Darko Stojnić i Filip Perić jedini su igrači iz prve momčadi koji mogu igrati, a mi bismo u srijedu i četvrtak trebali igrati protiv ponajbolje njemačke momčadi. Na posljednjem brzom testu pali su i Filip Vistorop i Csaba Leimeter, vjerojatno će im se to potvrditi i na PCR-u i ja ne vidim način kako da to izvedemo i otputujemo u Njemačku. Nemanja Obradović bio je pozitivan otprije kad je bio sa srpskom reprezentacijom, Mario Vuglač je na kortikosteroidima, Šipić je operiran, zarazio se i Srna. Ukupno deset ih je u (samo)izolaciji, šest ih je ozlijeđeno... Gotovo svi su nam igrači izvan stroja.

Šupuković i klupsko vodstvo smatraju da nema smisla igrati, trebali bi nekako skupiti juniore ili preko noći registrirati doslovno ljude s ceste da bi to bilo izvedivo. Naravno, krajnji rezultat nikako ne bi bio upitan, bio bi predvidiv i da su svi "zagrebaši" na broju. A ovako?!

- Ne bih javno trošio riječi na te odluke EHF-a koji je, kao i drugi, još do jučer s 10-0 registrirao utakmice ako bi netko u momčadi imao koronu, a sad se inzistira na igranju iako nam je svlačionica doslovno puna virusa. Stvarno ne znam što tu možemo učiniti, ovo je potpuni nonsens - zaključio je Šupuković.

Istina je, u EHF-u se zaista ne zna tko pije, a tko plaća.

Tagovi: PPD Zagreb, Ivica Obrvan, Aleks Vlah, Todor Jandrić, Ivan Laljek, Mario Vuglač, Vedran Šupuković, Flensburg
PROČITAJ I OVO
Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a
ODLAZAK
Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a
PARIZ - Kylian Mbappe (25) napušta Paris Saint-Germain na kraju sezone.
Italija i Njemačka zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka
USPJESI
Italija i Njemačka zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka
ZAGREB - Italija i Njemačka zaradile su dodatno mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone nakon što su njihovi klubovi ove sezone ostvarili dobre rezultate u europskim natjecanjima, objavila je u petak krovna europska nogometna organizacija UEFA.
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
USUSRET DERBIJU
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
OSIJEK - Osijek u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuje na Maksimiru kod Dinama. Trener Osijeka Zoran Zekić derbi dočekuje u dobrom raspoloženju.
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
TRANSFERI
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
ZAGREB - Dinamo u subotu u 19:30 na gotovo rasprodanom Maksimiru u 34. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića pobjedom može osvojiti titulu prvaka ako Rijeka ranije (17:00) ne pobijedi u Varaždinu.
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE