GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petković: Poručujem Jarniju da je klaun

Petković: Poručujem Jarniju da je klaun
OŠTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.02.2024 / 20:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zanimljivo je bilo u srijedu na Dinamovoj press konferenciji uoči sutrašnje utakmice s Betisom. Pred novinarima su se pojavili trener Sergej Jakirović i Bruno Petković.

Trener modrih je na početku opisao protivnika i najavio utakmicu.

- Čeka nas jedna zahtjevna utakmica. Jedna odlična momčad, koja je tehnički savršena s dosta dobrom kompenzacijom igre i još boljom tranzicijom. Morat ćemo biti fokusirani u obrani i smanjit međuprostore iza leđa. Isto tako, kada mi osvojimo loptu, moramo biti maksimalno okomiti i brzi u završnici ili kada uspostavimo posjed trebamo biti hrabri. Čeka nas jedan velik izazov. Ako budemo iskoristili intenzitet i energiju, mislim da možemo ostvarit dobar rezultat – započeo je Jakirović.

Petković je pressicu otvorio s odgovorom na pitanje treba li momčad osjećati manji pritisak u europskim utakmicama, s obzirom na fokus na prvenstvo.

- Mislim da smo u jednoj situaciji u kojoj ne baš i ne cvjetaju ruže i svaka utakmica je prilika za dokazivanje, bez obzira na natjecanje. Vjerujem u svoju ekipu i vjerujem u sebe i očekujem da ćemo odigrat dobru utakmicu – započeo je Petković.

Na pitanje o srazu sa Španjolcima i španjolskim klubovima kaže kako to ne bi izdvajao.

- Pa ne trebamo to gledati kroz taj omjer. Naravno da ima stvari koje trebamo popraviti i da nam neke stvari ne leže, ali imamo 180 minuta i tražit ćemo da igramo nogomet, tražit ćemo svoje vrline i pokušati proći dalje – odlučan je bio napadač Dinama.

Na pitanje o prijelaznom roku Jakirović odgovara da su krive okolnosti:

- Za neke stvari nismo mi krivi. Što se tiče Dejana Lovrena, mi smo imali najbolju volju. Međutim, najveći problem je njegov raskid ugovora s Lyonom. Nije se dogovorio. Neki igrači su nam preskupi, a ove koje smo doveli su nam financijski isplativi. Naravno da bih ja kao trener volio još više kvalitetnih igrača koji bi pojačali momčad, ali jednostavno je tržište jako poskupilo, pogotovo u zimskom prijelaznom roku – rekao je strateg modrih.

Petković se osvrnuo na izjavu Roberta Jarnija koji je rekao da će navijat za Betis.

- Ako je to istina, ja mislim da ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, trebaju navijati za hrvatski klub. Tako da poručujem Robertu da je klaun. Slobodno to napišite! Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun.

Tagovi: petković, jarni, jakirović, dinamo
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE