GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perkovac objavio prvi popis za pripreme za Euro. Neće biti najvažnijih igrača

Perkovac objavio prvi popis za pripreme za Euro. Neće biti najvažnijih igrača
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2023 / 16:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Goran Perkovac objavio je popis od 21 igrača te šest rezervi, koje će biti pozvane ukoliko se za to ukaže potreba, za prvi dio priprema za nastup na Europskom prvenstvu koje će se od 10. do 28. siječnja sljedeće godine održati u Njemačkoj.

Predviđeno je da se reprezentacija okupi u zagrebačkom hotelu 17. prosinca, nakon čega slijede treninzi u dvorani Kutija šibica sve do 23. prosinca. Na ovom popisu nema nekih važnih igrača poput Domagoja Duvnjaka, Igora Karačića, Tina Lučina, Davida Mandića, Ivana Martinovića, Verona Načinovića, Marina Šipića i drugih jer natjecanja u njihovim ligama završavaju tek iza 20. prosinca.

Reprezentacija bi tako trebala biti u kompletnom sastavu na drugom okupljanju koje je planirano od 26. do 31. prosinca u Poreču. Završni dio priprema i Croatia Cup na kojem će uz Hrvatsku nastupiti Crna Gora i Slovenija održat će se od 1. do 10. siječnja u Poreču.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu u prvoj fazi natjecanja igrati u skupini B u Mannheimu, a igrat će sa Španjolskom (12. siječnja), Austrijom (14. siječnja) i Rumunjskom (16. siječnja). Dvije najbolje reprezentacije iz svake od šest skupina prolaze dalje.

Popis reprezentacije:
Vratari: Matej Mandić (Zagreb), Dominik Kuzmanović (Nexe), Moreno Car (Nexe)

Krila: Marin Jelinić (Pick Szeged), Goti Maričić (Gorenje Velenje), Ivan Barbić (Dubrava), Mario Šoštarić (Pick Szeged), Filip Glavaš (Zagreb), Maksimilijan Molc (Dubrava)

Vanjski igrači: Zvonimir Srna (Zagreb), Luka Moslavac (Nexe), Ante Ivanković (Celje PL), Luka Cindrić (Dinamo Bukurešt), Karpo Sirotić (Zagreb), Ivano Pavlović (Izviđač), Luka Stepančić (Pick Szeged), Mateo Maraš (Tatabanya), Luka Lovre Klarica (Zagreb)

Kružni napadači: Gianfranco Pribetić (Nexe), Zlatko Raužan (Sesvete), Luka Malinarich (Poreč)

Rezervi igrači: Filip Perić (Sesvete), Paolo Kraljević (Zagreb), Rok Malin (Gorica), Patrik Martinović (AEK), Patrik Hršak (Sesvete), Leon Ljevar (RIKO Ribnica)

Tagovi: PERKOVAC, RUKOMET
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE