GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perkovac: Napravili smo previše gluposti!

Perkovac: Napravili smo previše gluposti!
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2024 / 21:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska je u prvoj utakmici drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva izgubila od Francuske 34:32, a susret je analizirao naš izbornik Goran Perkovac

'Moram reći da su moji osjećaju podijeljeni. Sretan sam zbog ovih dječaka koji su pokazali da mogu igrati protiv najboljih na svijetu, a s druge strane sam tužan jer smo radili glupe greške', rekao je hrvatski izbornik Goran Perkovac nakon utakmice za RTL te dodao:

'Imali smo ih, čak smo bili i bolji, ali smo napravili previše gluposti za jednu utakmicu.'

Dobro smo se držali, ali ipak su Francuzi opet slavili.

'Činjenica je da imamo mlade momke koji tek od prije 4-5 mjeseci igraju na ovom nivou, kroz utakmice će to bolje prihvatiti i naučiti donositi bolje odluke. Kuzmanović je bio odličan, mi smo to morali kapitalizirati. Kad imaš 16 obrana golmana, moraš to iskoristiti. Morali smo uzeti neki bod, ali radili smo nevjerojatne greške. Svaka iduća utakmica je finale, bilo Europsko prvensto, Svjetsko ili Olimpijske igre. Učimo iz utakmice u utakmicu, vjerujem da imamo ogromne šanse protiv Mađara', zaključio je Perkovac i dometnuo:

'Nisam tražio opravdanje, niti ću ga tražit. Ali šteta što nismo barem neriješeno izvukli...'

Tagovi: perkovac, rukomet
PROČITAJ I OVO
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
MADRID - Real je još jednom pokazao karakter i u samo dvije minute preokrenuo utakmicu protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Nije se predavao i preko Joselua u 88. i 90'+1 zabio dva gola koja su ga odvela u finale, a koje je na rasporedu 1. lipnja u Londonu.
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE