GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić asistent u pobjedi Tottenhama

Perišić asistent u pobjedi Tottenhama
ENGLESKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2023 / 19:07
Autor: SEEbiz
LONDON - Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za prvi pogodak Tottenham Hotspura u 2-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Brighton and Hove Albiona u susretu 30. kola engleskog prvenstva.

Perišić je proslijedio loptu do korejskog napadača Sona koji je u 10. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio suprotni kut. Brighton je potom bio bolja momčad, poništen mu je pogodak Mitome zbog navodnog igranja rukom, onda je Dunk u 34. miniti glavom poravnao na 1-1 da bi početkom nastavka gostima poništen još jedan gol nakon što je udarac Welbecka na putu prema mreži pogodio MacAllistera.

Na kraju je pogodak pao na drugoj strani, Kane je u 79. minuti dobio odličnu loptu od Hojbjerga i udarcem sa 16 metarazakucao loptu u mrežu.

Perišić je igrao do druge minute sudačke nadoknade za Tottenham koji je ostao peti sa 53 boda, tri manje od trećeg Newcastle Uniteda i četvrtog Manchester Uniteda koji su također upisali pobjede u subotu. Manchester United je u prvom susretu dana sa 2-0 na svom Old Traffordu svladao Everton dok je Newcastle kao gost preokretom sa 2-1 dobio Brentford. Brighton je, pak, ostao sedmi sa 46 bodova.

Chelseaju nije pomogla nova promjena trenera, Frank Lampard je svoj novi mandat na klupi "plavih" započeo 0-1 (0-1) porazom na gostovanju kod Wolverhampton Wanderersa, a Mateo Kovačić je odigrao čitav susret za Chelsea u ulozi kapetana. Jedini gol na utakmici postigao je Matheus Nunes preciznim udarcem iskosa u 31. minuti.

Chelsea je 11. na ljestvici sa 39 bodova, dok je Wolverhampton skočio na 12. mjesto sa 31 bodom.

Manchester United je do pobjede protiv Evertona stigao golovima McTominayja u 36. i Martiala u 71. minuti.

U dvoboju Brentforda i Newcastlea domaće je u vodstvo doveo Toney u 45. miniti iz kaznenog udarca, ali odmah početkom nastavka je udarac Joelintona u vlastitu mrežu skrenuo vratar Raya za 1-1 u 54. minuti da bi isak odličnim udarcem sa 16 metara u 61. minuti kompletirao preokret.


Na vrhu je Arsenal sa 72 boda, osam manje uz utakmicu manje ima drugi Manchester City.

Tagovi: Ican Perišić, Tottenham, Hary Kane
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE