GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pele stabilno, na Božić kod kuće

Pele stabilno, na Božić kod kuće
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2021 / 19:35
Autor: SEEbiz / H
SAO PAULO - Legendarni brazilski nogometaš Pele u stabilnom je stanju i za tri dana će se moći vratiti kući nakon još jednog posjeta bolnici gdje nastavlja liječiti tumore debelog crijeva otkrivene u rujnu, rekla je njegova kći.

"Za dva-tri dana bit će kući i uživati u božićnim blagdanima”, napisala je Kelly Nascimento na Instagramu, u poruci ilustriranoj fotografijom Pelea pored Flavije, još jedne njegove kćeri.

Pele je operiran u rujnu, nakon što je rutinski pregled otkrio tumor.

Bolnica Albert Einstein u Sao Paulu, u kojoj je Pele (81) proveo mjesec dana u rujnu, objavila je u srijedu da se vratio u tu medicinsku ustanovu na još jednu rundu kemoterapije te da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

“Nema nikakvog iznenađenja, planiran je povratak u bolnicu, to je dio liječenja”, rekla je Kelly Nascimento koja živi u New Yorku, ali je bila s ocem u rujnu. Nekoliko sati ranije njezina sestra Flavia već je na Instagramu poslala ohrabrujuću poruku u kojoj je napisala da će ovaj posjet bolnici biti "posljednji u ovoj godini".

Pele je osvojio tri Svjetska prvenstva (1958, 1962, 1970) i najbolji je strijelac brazilske reprezentacije sa 77 golova u 92 utakmice.

Tagovi: Pele, Brazil
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE