GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pappu Gomez blizu odluke o kraju karijere

Pappu Gomez blizu odluke o kraju karijere
NA ZALASKU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.09.2023 / 12:06
Autor: SEEbiz / N1 info
MILANO - U posljednjih godinu dana osvojio je Europsku ligu sa Sevillom, a potom i Svjetsko prvenstvo s Argentinom. Ipak, kraj je blizu.

Alejandro Pappu Gomez godinama je bio heroj Serie A, a bio je jedan od najglasnijih u vrijeme kada je Italija proživljavala strašne dane zbog pandemije koronavirusa.

Ipak, nakon toga je otišao u Španjolsku, a sa Sevillom je stigao do naslova u Europskoj ligi, a mjesecima kasnije postao je i svjetski prvak s Argentinom. Prošle godine u rukama je držao dva velika trofeja, a sada mu se bliži kraj.

Ima 35 godina, trenutno je bez kluba nakon razlaza sa Sevillom 1. srpnja, a dojam je da tu situaciju neće moći promijeniti skoro.

– Čekam pravu priliku, ako ne dođe, pozdravit ću se. Sve sam uložio u nogomet i ne želim sve ovo završiti s gorkim okusom, rekao je Gomez.

No, još ne može vjerovati da je prvak planete.

“Činjenica da sam svjetski prvak još mi je nestvarna. Shvatio sam da se naporan rad isplati. Sve što sam napravio isplatilo se tom titulom."

U Europu je stigao 2010., igrao za Cataniju, a onda nakon tri godine prešao u Metalist iz Ukrajine. Prije devet godina vratio se u Italiju i zaigrao za Atalantu, gdje je odigrao najbolji nogomet u karijeri. Posljednje dvije i pol godine bio je član Seville.

Tagovi: Pappu Gomez, Argentina, Sevilla, Catania, Atalanta
PROČITAJ I OVO
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE