GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Odegaard produžio s Arsenalom

Odegaard produžio s Arsenalom
VJERNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.09.2023 / 13:17
Autor: SEEbiz
LONDON - Kapetan Arsenala Norvežanin Martin Odegaard, nekadašnje Realovo 'čudo od djeteta', potpisao je produljenje ugovora s londonskim klubom do 2028. godine

Odegaard je došao u Arsenal iz Real Madrida 2021., a od tada je za 'topnike' odigrao 112 utakmica i zabio 27 golova. Podsjetimo, Martin Odegaard je kao 16-godišnjak potpisao za Real Madrid, ali se nije najbolje snašao u snažnoj konkurenciji. U Realu su ga predstavljali kao nasljednika Luke Modrića, ali to se ipak nije dogodilo...

'Bilo je to nadrealno. Bio sam premlad da vozim pa me otac vozio da igram s Iscom, Ronaldom, Ramosom, Modrićem, Baleom i Benzemom kao da me odbacuje u školu. Svi oni su bili divni, a oni koji su znali engleski, poput Kroosa, Modrića i Ronalda, brinuli su se za mene na početku', kazao je jednom prilikom Odegaard o počecima u Realu, klubu u kojem je šest godina odigrao tek 11 utakmica (većinom je bio na posudbama. op.a.).

No, u engleskom Arsenalu se odlično snašao, a nakon što je potpisao ugovor oglasio se na društvenim mrežama i naglasio keko je jako sretan što je pronašao dom na Emirates Stadiumu.

'Potpisivanje novog ugovora za mene je bila laka odluka iz više razloga, a najviše zbog toga jer je ovo što sada radimo u klubu posebno i želim biti dio toga. Zaista sam uzbuđen zbog svega što nas čeka. Pronašao sam mjesto gdje se mogu skrasiti i kojeg mogu zvati domom', rekao je 24-godišnji Odegard.

Ove sezone zabio je tri gola u sedam utakmica, uključujući i pogodak protiv PSV Eindhovena u Ligi prvaka (4-0) u srijedu.

Arsenal je prošlu sezonu završio na drugom mjestu iza Manchester Cityja, a ove sezone je nakon pet kola četvrti s 13 bodova koliko imaju i drugoplasirani Tottenham i treći Liverpool.

Tagovi: Odegaard, Arsenal, Reač
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE