GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Obradović: Mirotić je dobio pozive iz politike i crkve

Obradović: Mirotić je dobio pozive iz politike i crkve
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2023 / 08:02
Autor: SEEbiz / Nova.rs
BEOGRAD - Šta se dešavalo na relaciji Partizan - Nikola Mirotić? Najbolje je sve objasnio Željko Obradović.

Mirotić je već bio viđen kao nosilac igre Partizana sledeće sezone, ostalo je samo da se protokol završi do kraja.

Onda je usledio preokret. Najbolje od svih sve što se dogodilo zna Obradović koji je odlučio da prekine ćutanje i pojasni šta se desilo u aferi Mitrović.

„Ispričaću vam sve što ja znam o tome. Posle nekoliko razgovora sa Nikolom koje smo imali i ja i uprava klouba, pozvao me je i rekao da sigurn dolazi u Partizan. Ostalo je da se razreše papirološke stvari između njega i Barselone i ta čitava zavrzlama. Međutim, mi smo za sve to vreme nastavili da komuniciramo. On je izuzetno vaspitan momak i svi ti razgovori bili su prijatni, sve je teklo kako treba, razgovarali smo o procesu sastavljanja tima, o igračima koje dovodimo, planovima, zanimao se za svaki detalj“, ispričao je Obradović za „Nedeljnik“.

Kako je onda došlo do preokreta? Usledio je novi poziv, ovog puta ne onaj kom se Obradović nadao.

„Posle dve nedelje takvih razgovora pozvao me je i rekao da ne može da dođe. Kad sam ga pitao zašto, rekao mi je da su u pitanju pritisci. Objasnio sam mu da smo svi mi pod pritiskom, da je to deo posla i vređanje i očekivanja i pretnje, ali da niko nije trpeo neke posledice od tog pritiska i da on sa tim može da se nosi. Tada mi je rekao da je dobio nekoliko poziva i da je prinuđen da odustane. Reći ću vam tačno kako je Mirotić meni rekao. Nije izgovorio nijedno ime, ali mi je rekao da je dobio pozive ‘iz politke’ i ‘iz crkve’.“

„Nije otkrio nijedno ime, ali mi je rekao da su u pitanju ljudi iz politike i crkve, može to i da potvrdi. Naravno da nas je poremetilo to što nije došao, jer smo dve nedelje mislili da imamo gotov posao i razmišljali smo da uklapamo i sledeća pojačanja. Kada je propalo, morali smo da se preorijentišemo. Ipak, želim da istaknem da ne želim da okrivim NIkolu za bilo šta. Imao sam potrebu da kažem navijačima Partizana sve što se dogodilo i da im uputim molbu da sve igrače dočekaju aplauzima i da im pokažu da ih poštuju i da tako dožau svoju veličinu, to je moja iskrena molba“, zaključio je Obradović.

Tagovi: Željko Obradović, Nikola Mirotić, Partizan
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE