GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova fantastična utakmica Nikole Jokića

Nova fantastična utakmica Nikole Jokića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.02.2023 / 08:45
Autor: SEEbiz
DENVER - Nikola Jokić ostvario je 30 poena, 16 skokova i deset asistencija u pobjedi Denver Nuggetsa nad Charlotte Hornetsima 119:105.

 Najbolji igrač NBA lige time je ostvario 20. triple-double učinak u sezoni, što je rekord u povijesti Nuggetsa, nanijevši Hornetsima ujedno sedmi uzastopni poraz te donijevši Denveru pobjedu nakon četiri gostujuća poraza u nizu.

O dominaciji srpskog centra govori da ove sezone ima dvostruko više triple-doubleova od zvijezde Dallas Mavericksa Luke Dončića, koji je drugi u tom poretku. "Ja jednostavno tako igram, ni ne razmišljam o tome", rekao je Jokić nakon povijesne utakmice.

Kentavious Caldwell-Pope dodao je 15 poena za Denver, a Bruce Brown i Michael Porter Jr. po 14. Hornetse su predvodili P.J. Washington s 22 poena, dok je Gordon Hayward imao jedan manje. LaMelo Ball je utakmicu završio nadomak triple-doublea. Imao je 15 poena 12 asistencija i devet skokova.

Denver je vodeća momčad Zapadne konferencije s 39 pobjeda i 18 poraza, dok su Hornetsi posljednji na Istoku, gdje imaju 15 pobjeda i 43 poraza, po čemu su u cijelom NBA-u lošiji samo San Antonio Spursi i Houston Rocketsi.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, LaMelo Ball
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE