GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nikola Karabatić ima koronavirus

Nikola Karabatić ima koronavirus
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.12.2021 / 17:11
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Jedan od najboljih rukometaša Francuz Nikola Karabatić ima koronavirus i propustit će pripeme za Europsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, koje počinje 13.siječnja iduće godine.

Nikola Karabatić (37) je trenutno u izolaciji u Strasbourgu, a testiran je u srijedu nakon što je osjetio simptome bolesti, uključujući i jak umor. Koronavirus imaju i reprezentativci Benoît Kounkoud i Yanis Lenne.

Ovo je samo dio problema sa kojima se suočava izbornik "Tricolora" Guillaume Gilles jer Timothy Ngenssan i Jean Jacques Aquevillo neće igrati na prvenstvu zbog ozjeda, a iz istog razloga izostat će i vrlo važni igrač , desni bek Nedim Remili.

U prvoj fazi Europskog prvenstva Francuska će u Szegedinu igrati protiv Hrvatske, Srbije, i Ukrajine, a plasman u narednu rundu oosigurat će dvije proplasirane selekcije iz skupine.

Tagovi: Nikola Karabatić, koronavirus, Guillaume Gilles jer Timothy Ngenssan, Jean Jacques Aquevillo
PROČITAJ I OVO
FIFA će morati platiti odštetu izumitelju spreja
ODŠTETA
FIFA će morati platiti odštetu izumitelju spreja
NYON - Međunarodna nogometna federacija FIFA morat će Brazilcu Heineu Allemagneu isplatiti novčanu odštetu u još nepoznatom iznosu.
Lijnders postaje trener RB Salzburga
TRENERI
Lijnders postaje trener RB Salzburga
SALZBURG - Nizozemac Pepijn Lijnders od sljedeće će sezone biti glavni trener višestrukog austrijskog prvaka RB Salzburga.
Zvonarek potpisao profesionalni ugovor za Bayern
MLADI TALENT
Zvonarek potpisao profesionalni ugovor za Bayern
MUNCHJEN - Prije samo tri dana veliki talent hrvatskog nogometa i U-21 reprezentativac Lovro Zvonarek nastupio je prvi put u početnoj postavi minhenskog Bayerna.
Mourinho: Modrić je moj ponos
PORUKE
Mourinho: Modrić je moj ponos
ZAGREB - Jose Mourinho je cijelo ljeto 2012. lovio zvijezdu Tottenhama, 26-godišnjeg Luku Modrića. Napokon ga je uspio dobiti na kraju prijelaznog roka, nakon sastanka Daniela Levyja i Zdravka Mamića u Dubrovniku.
Nestvarna utakmica Jokića za preokret u seriji protiv Minnesote
NBA PLAYOFF
Nestvarna utakmica Jokića za preokret u seriji protiv Minnesote
DENVER - Nikola Jokić briljirao je za pobjedu Denvera nad Minnesotom 112:97 u polufinalu Zapadne konferencije. Aktualni prvaci NBA lige tako su nakon 0:2 i prvih utakmica na svom terenu, poslije dvije pobjede u gostima te prve domaće, izveli veliki preokret na 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE