GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nick Kyrgios prva velika akvizicija Osakine agencije

Nick Kyrgios prva velika akvizicija Osakine agencije
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2022 / 09:28
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios postao je prva velika akvizicija agencije Evolve koju su u svibnju osnovali japanska teniska zvijezda Naomi Osaka i njen dugogodišnji zastupnik Stuart Duguid, nakon što su oboje napustili agenciju IMG.

Kyrgios je trenutačno 45. na pojedinačnoj ATP ljestvici, a dosad je u karijeri osvojio je šest ATP naslova. U listopadu 2016. 27-godišnji Australac bio je 13. tenisač svijeta, ali zbog svog osebujnog temperamenta i ozljeda nije uspio svoj neosporni talent pretočiti u vrhunske rezultate.

No, ove je sezone pokazao da još uvijek može igrati na vrhunskoj razini pa je tako u paru s prijateljem i sunarodnjakom Thanasijem Kokkinakisom osvojio Australian Open, a na posljednja tri turnira u Houstonu (zemlja), Stuttgartu i Halleu (trava) bio je polufinalist u pojedinačnoj konkurenciji.

Čini se da je upravo Kyrgiosov temperament bio jedan od glavnih argumenata za suradnju s Evolveom.

"On ima jedinstven stil, njegova strastvenost i osobnost su jedinstveni u tenisu", izjavila je Osaka za Boardroom.TV dodajući da je Kyrgios "utjelovljenje sportaša s kakvim želi raditi".

"Nick je najtalentiraniji i najzabavniji tenisač na Touru. Njegova energija je zarazna. Voljeli ga ili mrzili, ne možete skinuti pogled s njega. Za generaciju Z i mlađe on je ikona", dodao je Stuart Duguid.

Kyrgios će sljedeći tjedan nastupiti u Wimbledonu, dok je Osaka zbog ozljede Ahilove tetive bila prisiljena otkazati sudjelovanje na trećem Grand Slam turniru u sezoni.

Tagovi: Nick Kyrgios, Naomi Osaka, Evolve, Stuart Duguid
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE