GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nestvarna utakmica Luke Dončića

Nestvarna utakmica Luke Dončića
ZA ANTOLOGIJU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2022 / 08:21
Autor: SEEbiz
DALLAS - Maestralnu je predstavu upriličio Luka Dončić prošle noći protiv New York Knicksa. U pobjedi 126:121 nakon produžetka zabio je 60 poena, upisao 21 skok i dodao k tome 10 asistencija. Triple-double iz udžbenika, reklo bi se.

Prvi je to puta u povijesti NBA lige da je netko na istoj utakmici ostvario učinak 60-20-10... Već je samo to podatak koji zaslužuje naklon do poda...

Ne samo to. Dončić je u posljednjoj sekundi regularnog dijela najprije namjerno promašio slobodno bacanje, ne bi li sam dohvatio loptu i poslao je kroz mrežicu, ovoga puta za dva poena i produžetak u kojem je zabio 7 od 11 poena svoje momčadi. Ma, nestvarno!

Dallas je na 33 sekunde prije kraja regularnog dijela bio u zaostatku od čak 9 poena. Dončićev koš za 115:115 i produžetak nešto je o čemu će se pričati, kao i čitava partija. Jer, nitko nikada niti u povijesti Dallas Mavericksa nije ubacio 60 na jednoj utakmici.

Tagovi: Luka Dončić, Dallas Mavericks, New York Knicks
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE