GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nastavak talijanskog prvenstva otvaraju Torino i Parma 20. lipnja

Nastavak talijanskog prvenstva otvaraju Torino i Parma 20. lipnja
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2020 / 20:54
Autor: SEEbiz / H
RIM - Talijansko nogometno prvenstvo koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa 9. ožujka nastavit će se u subotu 20. lipnja s dvije preostale utakmice 25. kola, a prva će biti između Torina i Parme, objavila je u ponedjeljak talijanska liga.

Taj datum za nastavak prvenstva još je u četvrtak službeno objavio talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora, a Liga je u ponedjeljak objavila kalendar sa 12 kola do kraja sezone, kao i četiri preostale utakmice 25. kola. Prema kalendaru zadnje 38. kolo će se igrati u nedjelju 2. kolovoza.

Prva utakmica 20. lipnja bit će utakmica između Torina i Parme u 19,30 sati, a nakon toga slijede Vérona-Cagliari u 21,45 sati. Drugi dan igrat će Atalanta i Sassuolo u 19,30 sati, a Inter i Sampdoria u 21,45 sati.

Utakmice 26. kola igrat će se odmah nakon toga s utakmicama raspoređenim od ponedjeljka 22. lipnja do srijede 24. lipnja.

Da bi se sezona mogla završiti kako je isplanirano klubovi će morati igrati utakmice preko tjedna i preko vikenda, odnosno 124 utakmice u 44 dana.

Još je ostalo isplanirati kada će se igrati utakmice talijanskog Kupa.Prema željama ministra sporta zadnje utakmice Kupa trebaju biti odigrane prije početka nove sezone.

Uzvratne utakmice polufinala između Napolija i Intera te Juventusa i Milana trebale su se igrati 13. i 14. lipnja ili 12. i 13. lipnja. Finale je bilo na rasporedu 17. lipnja u Rimu.

Tagovi: Serie A, Torino, Parma, koronavirus u Italiji
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE