GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Napadač Intera blizu Dinama

Napadač Intera blizu Dinama
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.07.2023 / 19:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ugledni talijanski list La Gazzetta dello Sport piše da bi Martin Satriano mogao postati novi igrač zagrebačkog Dinama.

Prema njihovim navodima, prvak Hrvatske jedan je od tri kluba zainteresirana za usluge urugvajskog centarfora, a stigne li na Maksimir, transfer će najvjerojatnije biti odrađen u vidu jednogodišnje posudbe.

Satriano je igrač Intera, s milanskim velikanom ima ugovor do ljeta 2027. godine i na Giuseppe Meazzi ga se ne planiraju trajno riješiti, već ga poslati na destinaciju gdje bi mogao pronaći značajniju minutažu, a osim Dinama, to bi mogla biti Parma ili francuski Brest, gdje je već bio na posudbi u sezoni 2021./2022.

"Brest bi ga želio natrag, raspitivala se i Parma, ali najbliže je Dinamu", stoji u izvještaju spomenutog lista, s dodatkom da bi zagrebački klub po završetku posudbe imao pravo na otkup igrača koji prema Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura.

Radi se o 22-godišnjem napadaču koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Empoliju, no La Gazzetta dello Sport ocjenjuje da ju je Satriano odradio "ispod očekivanja", s tek dva gola u 31 nastupu. Ranije je, uz spomenute klubove, igrao za urugvajski Nacional, odakle je 2020. godine stigao u Inter za 2,4 milijuna eura.

Broji i jedan nastup za reprezentaciju Urugvaja, a dosad je u karijeri postigao ukupno 22 pogotka i 11 asistencija u 91 nastupu, s tim da je najveći angažman zabilježio u omladinskom pogonu Intera (Inter Milan Primavera).



Tagovi: Martin Satriano, Inter, Dinamo, Empoli
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE