GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Na Flickovom popisu veteran Goetze i tinejdžer Moukoka

Na Flickovom popisu veteran Goetze i tinejdžer Moukoka
SP U KATARU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2022 / 13:58
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - Njemački izbornik Hansi Flick u četvrtak je objavio konačan popis za Svjetsko prvenstvo u Katru na kojem je mjesto iznenađujuće našao 17-godišnji Youssoufu Moukoka, igrač Borussije Dortmund, te povratnik u reprezentaciju nakon pet godina Mario Goetze.

Moukoko je ove sezone zabio šest golova u Bundesligi, a osim njega na popisu je i napadač Werdera iz Bremena Niclas Fuellkrug koji iza sebe ima sjajnu sezonu s 10 golova.

Iznenađenje na Flickovom popisu je svakako i tridesetogodišnji veznjak Goetze koji je zabio pobjednički gol u finalu svjetskog prvenstva 2014. godine.


"Mario Goetze je na popisu. Zadnji put je bio na popisu 2017. godine. Mario je potpuno sretan, a i mi smo što ga imamo. To nam daje mnogo opcija", rekao je Flick na konferenciji za novinare.

Njemačka reprezentacija:
Vratari: Manuel Neuer (Bayern), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Eintracht)


Obrana: Matthias Ginter (Freiburg), Antonio Ruediger (Real Madrid), Niklas Suele (Borussia Dortmund), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Thilo Kehrer (West Ham United), David Raum (RB Leipzig), Lukas Klostermann, Armel Bella Kotchap (Southampton), Christian Guenter (Freiburg)

Vezni red: Ilkay Gundogan (Manchester City), Jonas Hofmann (Borussia Moenchengladbach), Leon Goretzka, Serge Gnabry, Leroy Sane, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Thomas Mueller (svi Bayern), Julian Brandt (Borussia Dortmund), Mario Goetze (Eintracht)


Napadači: Kai Havertz (Chelsea), Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund), Niklas Fuellkrug (Werder Bremen), Karim Adeyemi (Borussia Dortmund)

Tagovi: Hansi Flick, Mario Goetze, Youssoufu Moukoka, Borussia Dortmund, Manuel Neuer, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE