GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mundo Deportivo: Neymar želi u Barcelonu čak i za 50 posto manju plaću

Mundo Deportivo: Neymar želi u Barcelonu čak i za 50 posto manju plaću
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2020 / 15:50
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Neymar je jedan od nekoliko igrača PSG-a koji su odbili smanjenje ugovora iako zarađuje gotovo 500.000 eura tjedno.

No, kako piše Mundo Deportivo, Brazilac je spreman pristati na 50 posto manju plaću u Barceloni, ako dođe do njegova povratka u klub u koji je otišao prije tri godine za 222 milijuna eura. Neymar navodno razmišlja isključivo o povratku u Barcelonu, a to potvrđuje i činjenica da je odbio novi ugovor s PSG-om koji mu je nudio bonus od 100 milijuna eura samo za potpis.

Barcelona već mjesecima pokušava dogovoriti Brazilčev transfer, ali PSG nije želio spustiti cijenu ispod 200 milijuna eura. No, s pojavom krize s koronavirusom PSG je navodno osjetno smanjio cijenu i sad bi Neymara pustio za 150 milijuna eura koliko je Barcelona nudila u početku. PSG bi tako sanirao proračunski deficit uzrokovan krizom, a riješio bi se i Neymarova ugovora od 36 milijuna eura po sezoni.

I dok Barca očito ne bi imala problema dogovoriti se s Neymarom oko ugovora, pitanje je kako bi španjolski klub namaknuo 150 milijuna eura budući da je već objavio da će toliko izgubiti u krizi, a igračima je smanjio plaće za 70 posto.

Ne uspije li vratiti Neymara, Barcelona bi se okrenula Lautaru Martinezu koji je znatno jeftiniji, ali pitanje je hoće li Barca i za njega imati novac. Morala bi i igračima objasniti zašto ih je tražila da pristanu na manje plaće, a sad dovodi nove igrače za minimalno 100 milijuna eura.

Tagovi: Mundo Deportivo, Neymar, Barcelona, Lautaro Martinez
PROČITAJ I OVO
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE