GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mourinho dovodi trojicu igrača u Romu

Mourinho dovodi trojicu igrača u Romu
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2021 / 09:22
Autor: SEEbiz / Index.hr
RIM - AS Roma je jučer objavila da će na kraju sezone momčad preuzeti Jose Mourinho. Bit će to povratak slavnog Portugalca u talijansku ligu, iz koje je 2010. godine otišao kao prvak s Interom.

Sky Sport je objavio da je Mourinho čelnicima Rome već iznio plan za naredni prijelazni rok. Portugalac želi dovesti novog vratara, napadača koji će biti rezerva Edinu Džeki i središnjeg veznjaka. Mourinho i Roma dogovorili su se da će novu momčad graditi polako te ovog ljeta neće biti velikog trošenja novca za nove nogometaše.

Klub bi nakon dolaska Mourinha mogao napustiti Henrik Mhitarjan. Armenskom nogometašu, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača Rome, ugovor traje do kraja sezone. Mhitarjan i Mourinho surađivali su ranije u Manchester Unitedu. Portugalac ga je prvo doveo na Old Trafford iz Borussije Dortmund, a onda 18 mjeseci kasnije nezadovoljan njegovim igrama prodao Arsenalu.

"Jednom me je Mourinho primijetio na doručku, prišao mi i rekao mi: 'Zbog tebe me mediji razapinju!' Odgovorio sam mu: Zaista? Ne radim to namjerno", prisjetio se Armenac situacije iz Uniteda i otkrio da je s Mourinhom imao najkompliciraniji odnos od svih trenera u karijeri.

Mourinho je o Mhitarjanu govorio da je sjajan igrač, ali da se karakterom ne uklapa u njegovu momčad jer ne može prihvatiti činjenicu da ne igra u svakoj utakmici od prve minute.

Portugalac je trenirao još dvojicu Rominih igrača - Chrisa Smallinga i Pedra. S njima ima bolji odnos nego s Armencem koji je ove sezone postigao 11 golova uz 11 asistencija.

Tagovi: Jose Mourinho, AS Roma, Edin Džeko, Henrik Mhitarjan
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE