GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić: Plan mi je igrati za Hrvatsku do kraja Lige nacija

Modrić: Plan mi je igrati za Hrvatsku do kraja Lige nacija
PLANOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2023 / 22:08
Autor: SEEbiz
MADRID - Luka Modrić je na konferenciji za medije pred susret osmine finala Lige prvaka protiv Liverpool govorio o produženju ugovora s Realom.

Igram sve bolje nakon Svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Međutim, vraćam se. Dobro se osjećam i nadam se da će tako biti do kraja sezone. Ne mogu reći ništa o produljenju ugovora s Realom jer nisamrazgovarao s vodstvom kluba. Miran sam. Uvijek ponavljam istu stvar – želim ostati ovdje. Moram razgovarati s klubom kako bih saznao što misle. Želim zaslužiti novi ugovor, a ne da mi ga se pokloni. Nitko mi nikad ništa nije poklonio. Želim ostati zbog svojih zasluga, započeo je Modrić te najavio utakmicu s Liverpoolom.

“Očekuje nas jako teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika na kultnom stadionu koji ima strašne navijače koji rade pritisak. Moramo izvući pozitivan rezultat uoči uzvrata. Moramo biti na najvišoj razini. Gledamo snimke drugih momčadi, ali u ovakvim utakmicama poznaješ suparnike i znaš što možeš očekivati. Za ovakve se utakmice uvijek pripremam na isti način”, zaključio je.

Bilo je razgovora o navodima da madridski Real traži od Modrića da prestane igrati za reprezentaciju, obzirom na veteranske godine u kojima se nalazi.

“Kao što sam rekao nakon Svjetskog prvenstva, plan mi je igrati za Hrvatsku do kraja Lige nacija. Nisam donio odluku što će biti nakon toga. Vidjet ćemo, moram dobro razmisliti. Real me nikad nije tražio da prestanem igrati za reprezentaciju. Nije njihov stil davati ultimatume. I to nikada nije utjecalo na moje nastupe za Real. Puno se priča o mojim godinama, ali pokazao sam da mogu igrati za Real i Hrvatsku. Nakon Lige nacija ću donijeti odluku što dalje” objasnio je.

Tagovi: Luka Modrić, hrvatska nogometna reprezentacija, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE