GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić objasnio čudesni oporavak

Modrić objasnio čudesni oporavak
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2023 / 19:30
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Hrvatski kapetan Luka Modrić (37) je krajem travnja ozlijedio mišić na utakmici protiv Girone, zbog čega je bio upitan za završetak Realove sezone i za obje utakmice s Manchester Cityjem u polufinalu Lige prvaka.

Prognozirala mu se duža pauza, ali se Modrić čudesno oporavio nakon samo tjedan dana. Igrao je protiv Cityja, a igrat će i u srijedu u uzvratnoj utakmici.

Nedugo nakon što se ozlijedio, srpski mediji objavili su da je doputovao u Beograd, a ubrzo se ispostavilo da je ondje stigao na liječenje. Naime, Modrić je jedan od brojnih sportaša koji se za pomoć oko ozljeda obratio Marijani Kovačević, kontroverznoj stručnjakinji koja je jako često pomagala poznatim sportašima da se brzo oporave od ozljeda.

Modrić je uoči sutrašnje utakmice na Etihadu indirektno priznao kako je bio u Srbiji te da nije htio da mu se dogodi scenarij kada je 2015. propustio završnicu Lige prvaka zbog ozljede.

"Moja ozljeda protiv Girone? Htio sam učiniti sve da igram finale Cope i polufinale Lige prvaka. Razmišljao sam o 2015. godini i nisam htio propustiti te utakmice. Sada se osjećam dobro, nema nelagode, ništa. Pokušao sam nešto drugačije da se oporavim od ozljede i poslušao sam savjete nekih prijatelja. Dobro je prošlo. Sada sam dobro i sretan sam što sam ovdje."

Na presici je u nekoliko navrata naglašavao zajedništvo u Realovoj svlačionici, kao i pobjednički mentalitet: "Sutrašnja je utakmica 50-50. Razlika je u malim detaljima. Obje momčadi imaju elitne igrače. Moramo biti koncentrirani i pomagati jedni drugima tijekom cijele utakmice. Mislim da ćemo to uspjeti te igrati još jedno finale", rekao je hrvatski kapetan pa dodao:

"Osjećamo se ugodno kada igramo ove utakmice u Ligi prvaka. Možemo reći da je to naše natjecanje. Vjerujemo u svoje kvalitete i dat ćemo sve od sebe. Najvažnija je momčad. Svi smo jaki bliski i borimo se jedni za druge. To je ključ naše momčadi. Postoji zajedništvo između mladih i starih."

Modrić ima plan za Manchester City: "Jedva čekamo zaigrati. Moramo uživati. Radimo nešto nevjerojatno, uvijek igramo polufinale. Sve titule koje smo osvojili objašnjavaju tko smo mi. Sretni smo i ponosni nakon svih ovih godina."

Puno puta smo igrali polufinale i finale. Svi smo samouvjereni, moji suigrači i trener Ancelotti. Želimo odigrati odličnu utakmicu i ući u finale. Real Madrid vas uvijek motivira, nije važno koje je natjecanje u pitanju. Blizu smo toga da napravimo nešto povijesno."

Kovačević je poznata po tome da sportaše u svojoj klinici liječi alternativnim metodama koje uključuju kremu od kobilje posteljice. Kovačević nema medicinsko obrazovanje, zbog čega je često na meti kritika, ali sportašima to ne smeta.

U 15-ak godina prakse u njezinoj ordinaciji bili su Diego Costa, Robin van Persie, Frank Lampard, Wayne Rooney, pa čak i Cristiano Ronaldo, a početkom godine spasila je Novaka Đokovića i spremila ga za Australian Open, koji je i osvojio. Bila je i dio njegova tima u Melbourneu.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Manchester City, Marijana Kovačević
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE