GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mirror: Bale ima 68 milijuna razloga zbog kojih ne želi iz Reala

Mirror: Bale ima 68 milijuna razloga zbog kojih ne želi iz Reala
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2020 / 16:09
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Gareth Bale nema nikakvu namjeru ovog ljeta otići iz Reala, piše engleski dnevnik Mirror.

Velšanin je igrač kojega se u Madridu najviše žele riješiti, ali od toga neće biti ništa i Bale će najvjerojatnije na klupi ili tribinama odsjediti preostale dvije godine ugovora.

Real se ovog ljeta sprema na rekonstrukciju momčadi, a kako bi to napravio, morat će prodati neke igrače. Bale je najskuplji igrač kojeg ima u svlačionici, no u Madridu su svjesni da nitko neće preuzeti njegov astronomski ugovor od 34 milijuna eura po sezonu. Baleu se za manje novca jednostavno ne isplati nigdje drugdje ići, a Realu je raskid ugovora preskup jer bi mu u komadu morao isplatiti ostatak ugovora.

Zinedine Zidane ga je odavno otpisao i ne vidi ga u planovima za prvu momčad, a koliko su odnosi narušeni, najbolje je pokazao sam Bale koji je odbio putovati na utakmicu s Manchester Cityjem jer je znao da neće igrati. Dok su njegovi suigrači pokušali nadoknaditi minus iz prve utakmice, Bale je snimljen kako igra golf u okolici Madrida. Spominjale su se eventualne posudbe, ali Velšanin za to uopće nije zainteresiran.

Mirror piše da 31-godišnji Bale uživa u Madridu gdje u velikoj vili živi sa suprugom i troje djece, a u blizini su mu idealni golf tereni na kojima je češće nego na nogometnom.

U Real je stigao u ljeto 2013. godine iz Tottenhama za 101 milijun eura i tad je bio jedan od najatraktivnijih igrača na svijetu. Pokazao se ključnim u Realovim finalima Lige prvaka zabivši 2014. gol u produžetku protiv Atletica za 2:1 (završilo je 4:1). Četiri godine kasnije zabio je dva komada Liverpoolu u finalu u Kijevu uključujući briljantan gol škaricama.

Real mu je u međuvremenu, u listopadu 2016. godine, produžio ugovor do 2022. godine uz povećanu plaću od nevjerojatnih 660.000 eura tjedno. U Madridu su računali da će Bale biti jedan od ključnih igrača u stvaranju velikog Reala, ali to se pokazalo kao katastrofalna pogreška.

Bale će do kraja ugovora u Realu zaraditi još 68 milijuna eura, a po isteku ugovora imat će već 33 godine i pitanje je hoće li uopće imati motiva za nastavak karijere.

Tagovi: Gareth Bale, Zinedine Zidane, Tottenham, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE