GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mijo Caktaš novo pojačanje Osijeka

Mijo Caktaš novo pojačanje Osijeka
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.01.2022 / 15:12
Autor: SEEbiz
POREČ - Novo pojačanje uoči nastavka sezone u Prvoj HNL doveo je Osijek. U sastav kojeg vodi Nenad Bjelica došao je nekadašnji igrač Hajduka Mijo Caktaš.

O ovom transferu se već pričalo tijekom siječnja, a u petak je 29-godišnji Caktaš prošao liječničke preglede te će se uskoro priključiti momčadi koja u Poreču obavlja pripreme za nastavak sezone. Podsjetimo kako je Osijek trenutačno bodovno izjednačen na vrhu prvoligaške ljestvice zajedno s Dinamom i Rijekom, s tim da aktualni prvak Dinamo ima utakmicu manje.

U Osijek je Caktaš došao iz Damaca, kluba iz Saudijske Arabije, gdje je igrao nakon Hajduka. U Damacu je tijekom 16 prvenstvenih nastupa postigao četiri pogotka.

Puno konkretnije su njegove brojke iz Hajduka gdje je igrao u dva navrata (od 2011. do 2016. te od 2018. do 2021. godine). Skupio je u ta dva navrata 185 ligaških utakmica te je postigao čak 81 pogodak.

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao jedan nastup, s tim da je u posljednje vrijeme dok je nosio dres splitskog kluba često bio na popisu onih koji su dobili reprezentativni pretpoziv.

Osim za Hajduk i Damac u karijeri je Caktaš igrao još za Dugopolje te ruski Rubin Kazanj.

Tagovi: Mijo Caktaš, NK Osijek, Hajduk, Nenad Bjelica
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE