GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mijatović: Modrić dobio ponudu iz SAD-a

Mijatović: Modrić dobio ponudu iz SAD-a
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.10.2023 / 10:27
Autor: SEEbiz
MADRID - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić već drugu Realovu utakmicu uzastopno odgledao je s klupe. Nama svima vrlo neobično, jer znamo da Modrić nije ozlijeđen. No, očito se situacija u Kraljevskom klubu promijenila na štetu hrvatskog veznjaka

Iako je i sâm bio svjestan da s dolaskom Judea Bellinghama, ali i sa stasanjem Tchouamenija, njegova minutaža u Realovom dresu neće biti ista, Luka Modrić želio je ostati u najvećem klubu na svijetu. Tim prije što je i prošlu sezonu imao jednu od najvažnijih uloga u momčadi.

No, situacija se očito drastično promijenila. Osim što više nije starter (op.a. tek u dvije prvenstvene utakmice krenuo je od 1. minute), u posljednje dvije - nije dobio ni minute.

Jasno, dok se Modrić ne očituje osobno po tom pitanju, odnosno tišti li ga takav status, mi možemo samo nagađati. Odnosno, 'hvatati' se za riječi njemu bliskih ljudi. A jedan od njih je i legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović, koji je često znao reći kako je s Modriće, osim dobar susjed, i veliki prijatelj.

A Mijatović je u razgovoru za Cadena SER Carrusel Deportivo otkrio ono o čemu se i kod nas nagađalo krajem kolovoza.

'Da, dobio je ponude iz Sjedinjenih Država, od mnogih momčadi, a posebno od Intera iz Miamija. Već je imao i ponudu iz Saudijske Arabije, ali želio je ostati u Madridu. Čak je i Messi bio zainteresiran za tu mogućnost. U Hrvatskoj se Modrić susreo s Beckhamom, gdje su jeli', dodao je Mijatović.

O tom susretu već se pisalo puno, a i tada smo mogli samo nagađati nagovara li Beckham Luku Modrića da preseli u njegov klub.

Tagovi: Luka Modrić, Predrag Mijatović, Real Madrid, Inter Miami
PROČITAJ I OVO
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
PRIZNANJA
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
DENVER - Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA-a, objavila je liga.
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
MADRID - Real je još jednom pokazao karakter i u samo dvije minute preokrenuo utakmicu protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Nije se predavao i preko Joselua u 88. i 90'+1 zabio dva gola koja su ga odvela u finale, a koje je na rasporedu 1. lipnja u Londonu.
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE