GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mbappe odbio najveći ugovor u povijesti nogometa

Mbappe odbio najveći ugovor u povijesti nogometa
ODBIJENICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.07.2023 / 08:20
Autor: SEEbiz

PARIZ - Al Hilal je za Kyliana Mbappea prije nekoliko dana službeno ponudio PSG-u 300 milijuna eura odštete, otkrio je tada Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta.

Kasnije tijekom dana objavio je da je PSG prihvatio ponudu. To je najviša ponuda za nekog igrača u povijesti.

Iznos je senzacionalan i zato što je toliko visok usprkos tome što Mbappe ima još samo 11 mjeseci ugovora s PSG-om te bez obzira na to što se zna da želi otići iz Pariza. Saudijski klub tako je debelo nadmašio dosadašnji rekord od 222 milijuna eura. Toliko je prije šest godina PSG ponudio Barceloni za Neymara. Ipak, Mbappe je, objavio je Romano, odbio bilo kakve pregovore sa Saudijcima.

A mogao je Francuz zaraditi ogroman novac. Ovako je Romano pisao o ponudi kada je prvi put vijest izbila u javnost. "Još nisu počeli pregovori između Mbappea i Al Hilala. Za sada pregovaraju PSG i Al Hilal o modalitetu isplate 300 milijuna eura odštete, koju je ponudio saudijski, a prihvatio francuski klub. Al Hilal mu nudi 200 milijuna eura neto godišnje plaće", objavio je tada Romano pa dodao:

"To može dosegnuti spomenuti paket od 700 milijuna eura samo ako su u njega uključeni komercijalni ugovori. Primjerice, oni koji bi 100 posto prava od imidža ostavili Mbappeu."

Tagovi: Kylian Mbappe, Paris SG, Al Hillal
PROČITAJ I OVO
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE