GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mayweather odgodio povratak u ring nakon dvije obiteljske smrti

Mayweather odgodio povratak u ring nakon dvije obiteljske smrti
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2020 / 22:01
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Jedan od najboljih boksača svih vremena Amerikanac Floyd Mayweather (43) odustao je od povratka u ring nakon dvije obiteljske smrti.

Svjetski prvak u pet težinskih kategorija, koji je okončao karijeru sa omjerom 50-0, najavio je povratak u ring tijekom ove godine.

Bila su planirana dva meča, pri čemu jedan protiv UFC-ovog borca Khabiba Nurmagomedova. Međutim, nakon što je u kratkom vremenu doživio dvije obiteljske tragedije, od povratka za sada neće biti ništa.

Prošlog tjedna je njegova bivša djevojka Josie Harris (40), s kojom ima troje djece, pronađena mrtva u svom automobilu, dok je njegov ujak i trener Roger preminuo u srijedu u dobi od 58 godina.

Mayweather i Harris imali su buran odnos, a slavni boksač je 2010. osuđen zbog obiteljskog nasilja i dva je mjeseca proveo u zatvoru.

"Bila sam žrtva obiteljskog nasilja i bilo mi je neugodno govoriti da sam pretučena žena," kazala je Harris u jednom od intervjua. Mayweather je negirao nasilje kazavši kako ju je pokušao obuzdati jer je bila na drogama.

Pronađena je mrtva 10. ožujka u automobilu ispred svoje kuće u Valenciji, okrug Los Angeles.

Samo nekoliko dana kasnije preminuo je i njegov ujak Roger koji je odigrao ogromnu ulogu u njegovoj karijeri. Bio je u kutu ringa u 34 borbe kako bi mu pomogao da ostane neporažen.

"Moj ujak bio je jedan od najvažnijih ljudi u mom životu unutar i izvan ringa", rekao je Mayweather nakon njegove smrti.

Tagovi: Floyd Mayweather, Khabib Nurmagomedov
PROČITAJ I OVO
Ovo je širi popis španjolske reprezentacije za Euro
POPIS
Ovo je širi popis španjolske reprezentacije za Euro
ZAGREB - Europsko prvenstvo započet će 14. lipnja, a već dan kasnije na njemu će prvu utakmicu odigrati hrvatska reprezentacija.
Zajec: Češće sam mijenjao žene nego trenere, takav je život
JASNA PORUKA
Zajec: Češće sam mijenjao žene nego trenere, takav je život
ZAGREB - Dinamo je zatvorio sezonu na trijumfalan način. Nakon što je ona otvorena osvajanjem SuperSport Superkupa, zagrebačka momčad uspjela je nadoknaditi i bodovnu razliku za tada vodećima Hajdukom i Rijekom, u završnici sezone stići do naslova u prvenstvu, a onda je sve zaokružila i osvajanjem SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.
Kalinić odgovorio Daliću: Neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
ODGOVOR
Kalinić odgovorio Daliću: Neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
SPLIT - Hajduk je danas na Poljudu predstavio novog sportskog direktora kluba. Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Bilićem je povukla iznenađujući potez i na ovu važnu funkciju postavila svog dojučerašnjeg igrača Nikolu Kalinića (36).
Hoće li Dinamo dovesti zvijezdu Rijeke?
POVRATNIK
Hoće li Dinamo dovesti zvijezdu Rijeke?
ZAGREB - Sve su plave oči sad uprte u finale Lige prvaka. Ako Real iz Madrida s našim Lukom Modrićem osvoji najelitnije klupsko natjecanje na globusu, Modri će igrati play-off Lige prvaka, trebat će im, dakle, samo jedna stepenica do sna, financijske blagodati.
Dončić i Irving nezaustavljivi za Minnesotu, Mavsi vode 3-0
NBA PLAYOFF
Dončić i Irving nezaustavljivi za Minnesotu, Mavsi vode 3-0
DALLAS - Dallas Mavericksi su u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije pobijedili Minnesotu sa 116:107 i poveli 3:0 u seriji te su sada na jednu pobjedu udaljeni od velikog NBA finala.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE