GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mateo Kovačić ponovo na meti kritika

Mateo Kovačić ponovo na meti kritika
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2024 / 16:21
Autor: SEEbiz
MADRID - Španjolski AS posvetio je prostor nekadašnjem Realovom igraču u dresu Manchester Cityja Mateo Kovačiću uz ocjenu kako je razočarao protiv bivšeg kluba u utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

"Po povratku na Bernabéu Mateo Kovačić ponovno je ponudio diskretnu i siromašnu verziju veznog igrača i suputnika Rodriju. Gubitak Kevina de Bruynea otvorio mu je prostor u početnih 11, ali Hrvat je, kao što se događa cijele sezone, razočarao umjesto da impresionira. Njegov dolazak prošlog ljeta u City, iz Chelseaja, trebao je pokriti Gündoganov odlazak u Barcelonu, značajnu rupu zbog onoga što je Nijemac značio u veznom redu. Iako je njegovo vrijeme na Stamford Bridgeu bilo dobro, Kovačić je daleko od zajamčene zamjene i nije uvjerio Guardiolu. Nije starter u momčadi, a i kad igra, kao u Madridu, ne ističe se. Kovačić je u 90 minuta imao 78 dodira, dobio je četiri od osam duela, izgubio osam lopti. Nije niti zabio niti asistirao niti pucao na gol. Odnosno, još jedna dosadna igra igrača koji je pozvan da zamijeni Gündogana", navodi se u tekstu AS-a.

Engleski mediji također nisu bili impresionirani Kovačićevom utakmicom. "Imao je problema da Cityju osigura sigurnost u sredini", piše Manchester Evening News, a Daily Mail dodaje: " Njegova prva pomisao uvijek je bilo obrnuto".

Tagovi: Mateo Kovačić, kovačić, city
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE