GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marin Ljubičić potpisao petogodišnji ugovor s LASK-om

Marin Ljubičić potpisao petogodišnji ugovor s LASK-om
OTKUP UGOVORA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.12.2022 / 12:51
Autor: SEEbiz / H
LINZ - Hrvatski 20-godišnji nogometaš Marin Ljubičić potpisao je petogodišnji ugovor s austrijskim prvoligašem LASK-om, u koji je tijekom ljetnog prijelaznog roka došao na posudbu iz splitskog Hajduka, objavio je klub iz Linza u petak.

Naon što je odigrao sjajnu polusezonu i postigao 13 pogodaka u 17 utakmica, čelnici LASK-a odlučili su iskoristiti mogućnost za otkup Ljubičićevog ugovora te ga dugoročno vezati za svoj klub.

"Moj boravak u LASK-u je do sada bio odličan. Predviđam da će nam zajednička budućnost, uz veliku podršku naših navijača, biti sjajna - jedva čekam nastavak sezone", izjavio je Ljubičić te dodao da mu je ovaj ugovor najbolji božićni dar.

Nakon 16 odigranih prvenstvenih kola LASK se nalazi na trećem mjestu austrijske Bundeslige sa 27 bodova, a ispred njega su RB Salzburg sa 39 i Sturm iz Graza sa 33 boda.

Tagovi: Marin Ljubičić, LASK Linz, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Perišić je spreman, to je sjajna vijest za Hrvatsku
POVRATAK
Perišić je spreman, to je sjajna vijest za Hrvatsku
ZAGREB - Kad je sredinom siječnja postalo jasno da će Ivan Perišić potpisati za Hajduk, na Poljudu se već krenuo rastakati pobjednički šampanjac za aktualnu HNL-kampanju.
Jokić doveo Nuggetse do izjednačenja
NBA PLAYOFF
Jokić doveo Nuggetse do izjednačenja
MINNEAPOLIS - NIkola Jokić briljirao je za pobjedu Denvera kod Minnesote 115:107 u polufinalu Zapadne konferencije. Aktualni prvaci NBA lige tako su se nakon 0:2 i prvih utakmica na svom terenu, vratili na 2:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Arsenal preskočio City na vrhu
PREMIERSHIP
Arsenal preskočio City na vrhu
LONDON - Nogometaši Arsenala vrstili su se na vrh ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1:0 (1:0) gostujućom pobjedom protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u jedinoj utakmici 37. kola igranoj u nedjelju.
Đoković ispao s Mastersa u Rimu
ŠOKANTNO
Đoković ispao s Mastersa u Rimu
RIM - Đoković nije uspio izboriti osminu finala Mastersa u Rimu.
Danci ponizili hrvatske rukometaše
KATASTROFA
Danci ponizili hrvatske rukometaše
ZAGREB - U dvoboju zadnjeg kola Gjensidige kupa u Oslu hrvatski rukometaši su izgubili od svjetskih prvaka Danaca s 22:37 (6:16).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE