GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maradonin liječnik šokirao Argentince

Maradonin liječnik šokirao Argentince
PREPISKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2021 / 09:33
Autor: SEEbiz / Klix.ba
BUENOS AIRES - Smrt Diega Maradone još uvijek se istražuje, a neurokrurg Leopoldo Luque i psihijatrica Agustina Cosachov optuženi su za nemar i propuste u liječenju legendarnog Argentinca koji je preminuo 25. studenog 2020. godine.

Argentinski portal Infobae objavio je ekskluzivne audiosnimke i prepiske Leopolda Luquea s Agustinom Cosachov i suradnicima tokom posljednjih minuta života Diega Maradone.

Riječi i ton koje je koristio Luque šokirali su sve u Argentini, a prema njima se može zaključiti da je bio mnogo zabrinutiji zbog moguće reakcije članova obitelji nego zbog smrti legendarnog El Pibea.

Infobae navodi da je objavljeni materijal dio dokaza koji se istražuje.

"Agustina, učinili smo sve što smo mogli. Porodica je bila svjesna situacije, znali su da je on težak pacijent. Jedino što od vas sada tražim je da me upozorite u slučaju da su ljuti i da mi kažete gdje se nalaze", rekao je Luque u razgovoru s Augustinom Cosachov nakon što je saznao za Maradoninu smrt.

Nakon razgovora s Cosachov Luque je odgovorio kolegi koji ga je pitao za potvrdu nakon što je saznao vijest da je Maradona preminuo.

"Debeli će se usr.ti umirući", napisao je kolegi gotovo podrugljivim tonom, dodavši:

"Izgleda da je imao kardio-respiratorni zastoj, idem tamo".

Nakon što su objavljeni audiozapisi i poruke, reagovala je i Maradonina kćerka Dalma. El Pibeova najstarija kćerka oglasila se na Twitteru, napisavši da je povratila nakon što je čula razgovor između Luquea i Cosachov.

Ali, na tome se nije zaustavila, jer je ukazala i na Matíasa Morlu - Maradoninog advokata kojeg optužuje da je odgovoran što je odabrao Luquea da brine o zdravlju njenog oca.

"Jedino što tražim od Boga je da se izvrši pravda", napisala je Dalma koja je poručila da se neće zaustaviti na tom putu.

Kako tvrde argentinski mediji, na osnovu dosad prikupljenih dokaznih materijala, Luque i Cosachov mogli bi biti podvrgnuti novom ispitivanju u narednim danima i optuženi za ubojstvo iz nehata.

Tagovi: Diego Maradona, Leopoldo Luque, Argentina, Buenos Aires
PROČITAJ I OVO
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
ZA POVIJEST
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
BARCELONA - Barcelona je u ludoj utakmici 34. kola La Lige izgubila u gostima od Girone 4:2 i tako omogućila Real Madridu da i teoretski osigura 36. naslov prvaka Španjolske.
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
LOŠE VIJESTI
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
BERLIN - Bivši golman Dinama Georg Koch je u intervjuu za njemački Bild otkrio da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti.
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
TRENERI
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
MÜNCHEN - Bayern München obratio se Julenu Lopeteguiju u svojoj dugotrajnoj potrazi za novim trenerom, izvijestila je u subotu njemačka televizija Sky.
Jakirović: Želja moje majke bila je da vodim Dinamo protiv Rijeke
DINAMO
Jakirović: Želja moje majke bila je da vodim Dinamo protiv Rijeke
ZAGREB - Samo četiri dana uoči nedjeljnog (19.30 sati, MAXSport1, MAXtv) derbija s Rijekom Dinamov je trener Sergej Jakirović doživio obiteljsku tragediju, u srijedu mu je u 68. godini preminula majka Jelena. No, Jakirović će bez obzira na sve voditi momčad.
Preminuo Vatromir Srhoj, bivši izbornik i legenda hrvatskog rukometa
IN MEMORIAM
Preminuo Vatromir Srhoj, bivši izbornik i legenda hrvatskog rukometa
SPLIT - Tužna vijest pogodila je sportsku, a posebno rukometnu javnost, u 76. godini života preminuo je Vatromir Srhoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE