GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maradona uspješno operiran

Maradona uspješno operiran
OPERACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.11.2020 / 10:03
Autor: SEEbiz / H
BUENOS AIRES - Argentinska nogometna legenda Diego Maradona uspješno je operiran u utorak navečer nakon što mu je dijagnosticiran krvni ugrušak u mozgu.

"Ugrušak je uspješno izvađen. Probudio se i sve je u redu", izjavio je na konferenciji za novinare njegov liječnik Leopoldo Luque, kirurg u privatoj klinici u gradiću Olivos, sjeverno od Buenos Airesa. "Ostat će na promatranju".

Maradona je tamo prebačen nakon prve hospitalizacije u ponedjeljak u La Plati.

Skupine navijača okupile su se pred ulazom u kliniku noseć natpise potpore svom idolu.

U karanteni od ožujka zbog pandemije i osjetljivog zdravlja Maradona, koji je trener kluba Gimnasia y Esgrima La Plata, u petak je, na svoj 60. rođendan, inzistrao da vodi trening svojih igrača.

No nije se činio dobro, hodao je teško i na terenu je ostao svega nekoliko minuta te je izašao s njega uz pomoć svojih asistenata.

Njegov su život obilježili brojni zdravstveni problemi, od kojih su neke uzrokovale različite zlouporabe. 2000. je doživio srčani zastoj nakon uzimanja prekomjerne doze droge u urugvajskom odmaralištu Punta del Este. Nakon toga je bio dugo na liječenju na Kubi. Četiri godine kasnije, kada je imao preko 100 kg, doživio je drugi srčani zastoj u Buenos Airesu. Nakon toga je bio podvrgnut operaciji želuca što mu je omogućilo da izgubi na kilaži. Zbog prevelike koliline alkohola je 2007. također završio u bolnici. I na kraju ima problema s bolnim koljenima.

Tagovi: Diego Maradona, Argentina, Buenos Aires
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE