GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maradona u bolnici, odbija hranu i bori se s depresijom

Maradona u bolnici, odbija hranu i bori se s depresijom
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.11.2020 / 07:52
Autor: SEEbiz / Index.hr
BUENOS AIRES - Diego Armando Maradona primljen je noćas u bolnicu u La Plati zbog neutvrđenih zdravstvenih problema.

Njegov osobni doktor Leopoldo Luque potvrdio je kako se Maradona nalazi u bolnici Ipensa, gdje će biti zadržan najmanje tri dana na testiranjima.

"Ne osjeća se najbolje psihički i to ima utjecaj na njegovo fizičko stanje. Nije dobro koliko bih ja htio da bude i koliko znam da može biti. Treba mu pomoć i ovo je vrijeme da mu se pomogne. Diego je osoba koja je ponekad odlično, a ponekad loše. Mogao bi biti 10.000 puta bolje. Dolazak u bolnicu će mu pomoći jer je jako teško biti Maradona", kazao je doktor Luque i otklonio mogućnost zaraze koronavirusom kod Maradone.

On je posljednji put viđen u javnosti u petak, na svoj 60. rođendan, kada je pohodio utakmicu svog trenutnog kluba Gimnasia y Esgrime protiv Patronata. Dodijeljene su mu plaketa i rođendanska torta, nakon čega je napustio stadion i nije pogledao utakmicu. Očevici su tvrdili kako je izgledao slabo i loše. Proteklih dana navodno je odbijao hranu.

Njegova povijest zdravstvenih problema seže u 2004. godinu, kada je zbog srčanih i respiratornih problema primljen u bolnicu. Uzrok je tada bilo konzumiranje kokaina od kojeg se Maradona odvikavao na Kubi i u Argentini prije no što je 2005. godine operirao želudac kako bi smanjio kilažu.

Dvije godine kasnije primljen je u bolnicu zbog prekomjernog konzumiranja alkohola, a posljednji zdravstveni problemi jednog od najboljih nogometaša svih vremena datiraju iz prošle godine, kada je zaprimljen u bolnicu zbog unutarnjeg krvarenja u želucu.

Tagovi: Diego Maradona, Argentina, depresija
PROČITAJ I OVO
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE