GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mandarić i formalno predao Olimpiju novom vlasniku

Mandarić i formalno predao Olimpiju novom vlasniku
NOVI VLASNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2021 / 14:44
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - Nakon šest godina provedenih u Olimpiji, poznati biznismen Milan Mandarić i službeno je predao ljubljanski nogometni klub novom vlasniku njemačkom poduzetniku Adamu Deliusu.

"Posljednjih dana u pojedinim medijima bilo je puno nagađanja i neprovjerenih tvrdnji koje dovode u zabludu javnosti o prodaji Olimpije. Neke neistine i obmane prešle su sve granice dobrog ukusa, pa dugujem javnosti prave informacije o završetku ovog posla," napisao je Mandarić u priopćenju.

Američko-srpski poduzetnik je otkrio kako su dogovorena sva otvorena pitanja i klub je formalno predan novom vlasniku.

"Postupio sam odgovorno i u skladu sa svojim obećanjima da će se iz ovog novca otplatiti sva potraživanja NK Olimpije, tako da će klub nakon mog odlaska biti oslobođen svih dugova," naglasio je Mandarić koji je Olimpiju preuzeo u lipnju 2015. i doveo je klub do naslova prvaka 2016. nakon 21 godine.

"Zahvaljujem se gospodinu Adamu Deliusu na korektnom stavu i želim mu puno sportskih i poslovnih uspjeha u vođenju najvećeg slovenskog nogometnog kluba," zaključio je Mandarić.

Momčad Olimpije vodi hrvatski stručnjak Dino Skender, a u njegovom stožeru su Karlo Primorac (pomoćni trener), Goran Boromisa (trener vratara), Ivan Zorić (kondicijski trener) i Hrvoje Božičković (kondicijski trener). Za "zmajčeke" igraju hrvatski nogometaši Dino Špehar i Goran Milović.

Tagovi: Milan Mandarić, Olimpija, Adam Delius
PROČITAJ I OVO
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE