GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lovren propustio trening, ozlijedio ligamente

Lovren propustio trening, ozlijedio ligamente
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2021 / 22:28
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Standardni stoper hrvatske nogometne reprezentacije, branič ruskog prvaka Zenita iz Sankt Peterburga Dejan Lovren propustio je trening u petak poslijepodne na pripremema reprezentacije za odlazak na EURO u Rovinju, a izbornik Zlatko Dalić je komentiravši situaciju s Lovrenom kazao da mora biti optimist.

"Danas smo se kompletirali, ali pojavio se jedan problem - Dejan Lovren je osjetio staru ozljedu ligamenta zbog koje je propustio posljednje četiri utakmice u Zenitu i vidjet ćemo kakva je situacija s njime. Nadam se da će biti dobro, moramo biti optimisti. Krećemo s radom, brzo će utakmice, dečki su imali napornu sezonu i nije im lako, ali moramo ih osvježiti", izjavio je Dalić koji je komentirao i stanje s još jednim braničem Filipom Uremovićem:

"Što se tiče Filipa Uremovića, problem je isti. Ligament nije brzo rješiva stvar. Uvijek smeta i ne dopušta maksimalni napor. Rizik je ući s takvom dvojicom igrača u natjecanje i ja moram donijeti odluke. Vidjet ćemo kroz koji dan".

Tagovi: Dejan Lovren, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
USPJESI
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
OSIJEK - U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne, Šibenik je u derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL u gostima rezultatom 2:0 pobijedio Zrinski Osječko na Gradskom vrtu.
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
NAJAVE
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
RIJEKA - Hrvatska u ponedjeljak od 19 sati igra prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Protivnik će joj na Rujevici biti Sjeverna Makedonija.
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
NOGOMET I BIZNIS
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
DORTMUND - Njemački Rheinmetall, jedan od vodećih svjetskih proizvođača oružja i streljiva, novi je strateški sponzor Borussie Dortmund. O tome su mišljenja podeljena.
Sevilla ima novog trenera
TRENERI
Sevilla ima novog trenera
SEVILLA - Sevilla je sklopila jednogodišnji ugovor s Franciscom Joseom Garcia Pimientom, dosadašnjim Las Palmasovim trenerom koji je s Barceloninim juniorima osvojio Ligu prvaka.
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte
AUKCIJA
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte

RIM - Aukcija trofeja "Zlatna lopta" dodijeljena legendarnom argentinskom nogometašu Diegu Maradoni, planirana za sljedeći tjedan, odgođena je, objavila je aukcijska kuća Agit.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE