GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Livaković: Lopta malo pleše, ali naviknut ćemo se

Livaković: Lopta malo pleše, ali naviknut ćemo se
UOČI MAROKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2022 / 17:06
Autor: SEEbiz / H
DOHA - Nakon što je za hrvatsku reprezentaciju branio na EURO-u 2020. godine, Dominik Livaković će biti prvi vratar "Vatrenih" i na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Katru.

Livaković je naglasio kako je iznimno ponosan što ima priliku braniti na vratima hrvatske vrste.

"Prvi nastup za reprezentaciju bio mi je ostvarenje sna, ovo je samo nastavak i ponosan sam zbog toga," kazao je na novinarskoj konferenciji u hrvatskom trening kampu u Dohi.

U brojnim analizmama strani mediji ne daju previše izgleda svjetskom doprvacima za novi veliki rezultat. Livaković je istaknuo kako ih takvi napisi samo dodano motiviraju.

"Naravno da nas takvi istupi motiviraju. Tako smo bili ispračeni i prije puta u Rusiju pa smo svima pokazali. Prva utakmica je najvažnija, idemo utakmicu po utakmicu, vidjet ćemo što će se dogoditi nakon toga," kazao je.

Pojedini engleski mediji su u svojim analizama naveli kako će vratari i napadači biti najslabije točke "Vatrenih" na svjetskom prvenstvu.

"Ne znam što da kažem na to, mogu pisati i govoriti što žele. Mi ćemo se potrduditi da ne bude tako, vjerujem kako imamo dovoljno kvalitetne i napadače i golmane. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, ja se osjećam odlično, dobro branim i nadam se tako tako i ostati."

Osvrnuo se i na novu loptu za koju stručnjaci tvrde kako će ti biti najbrža do sada.

"Trebat će nam malo vremena da s priviknemo, ali mislim da će to biti brzo. Lopta, malo pleše, ali samo je pitanje vremena kada ćemo se naviknuti."

Hrvatska otvara World Cup u srijedu, 23. studenog utakmicom protiv Maroka.

"Gledali smo Maroko, treneri su nam dali informacije. Idućih dana ćemo ih dodatno analizirati, odlična su ekipa. Gledao sam ih i prije okupljanja, imaju odlične igrače," zaključio je Livaković.

Tagovi: Dominik Livaković, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Najveći talent Osijeka produžio ugovor
TALENT
Najveći talent Osijeka produžio ugovor
OSIJEK - Osijek je ligašku sezonu završio na razočaravajućem četvrtom mjestu, a nakon još jednog ‘hladnog tuša’, odlučili su se okrenuti dugoročnom projektu baziranom na razvoju mladih talentiranih nogometaša.
Hrvatski reprezentativac dolazi u Nexe
RUKOMET
Hrvatski reprezentativac dolazi u Nexe
NAŠICE - Velike promjene događaju se u Nexeu nakon sezone u kojoj je klub još jednom završio na drugom mjestu hrvatskog prvenstva, dok je u Europskoj ligi ispao u osmini finala od Rhein-Neckar Lowena.
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
TRANSFERI
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
PARIZ - Nakon što je prije nepune dvije godine stigao podno Vezuva za "samo" 13,3 milijuna eura, Hviča Kvarachelia mogao bi do vrha napuniti klupsku blagajnu Napolija.
Dallas poražen, igrat će se peta utakmica konferencijskog finala NBA lige
NBA PLAYOFF
Dallas poražen, igrat će se peta utakmica konferencijskog finala NBA lige
MINNEAPOLIS - Košarkaši Minnesota Timberwolvesa pobijedili su Dallas Maverickse 105:100 u četvrtoj utakmici konferencijskog finala Zapada te tako izbjegli "metlu" i eliminaciju iz doigravanja NBA lige.
Zvonimir Boban ima novi angažman
ANGAŽMAN
Zvonimir Boban ima novi angažman
ZAGREB - Zvonimir Boban (55) bit će stručni komentator Sky Sporta u idućoj sezoni Lige prvaka, objavio je talijanski medij.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE