GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liga nacija: Mađarska, Češka, Wales i Austrija izborili viši rang

Liga nacija: Mađarska, Češka, Wales i Austrija izborili viši rang
ELITA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2020 / 23:23
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nogometne reprezentacije Mađarske, Češke, Walesa i Austrije izborile su plasman u elitni razred Lige nacija nakon što su osvojili prva mjesta u skupinama Lige B.

Wales je u izravnom susretu za prvo mjesto u skupini 4 u Cardiffu pobijedio Finsku sa 3-1.

Strijelci za domaći sastav bili su Wilson (29), James (46) i Moore (84), dok je gol za goste, koji su od 12. minute igrali bez isključenog Uronena, zabio Pukki (63).

U skupini 3 za plasman u viši rang borili su se Rusija, Mađarska i Turska, a na koncu su slavili Mađari koji su nedavno izborili i plasma na EURO.

Mađarska je kod kuće pobijedila Tursku sa 2-0 (Siger 57, Varga 90+4), a pomogao joj je i težak poraz Rusije u Srbiji sa 0-5.

Golove za Srbiju zabili su Radonjić (10), Jović (25, 45+1), Vlahović (41) i Mladenović (64). Na kraju Mađari idu u rang više, a Turska je od situacije u kojoj se borbila za prvo mjesto na koncu ispala.

U skupini 1 Austriji je trebao bod protiv "ranjene" Norveške i na koncu je završilo 1-1.

Norveška je povela u 61. minuti golom Zahida i da je uspjela zabiti još jedan gol prošla bi dalje. No, domaćin je u samoj završnici uspio izjednačiti preko Grbića.

U skupini 2 za "jedinicu" su se borili Škotska i Češka.

Škoti, koji su imali bod više, gostovali su u Izraelu, dok je Češka kod kuće ugostila Slovačku. Češka je slavila sa 2-0, dok je Škotska izgubila u Izraelu sa 0-1.

Iz Lige B ispali su Slovačka, Sjeverna Irska, Turska i Bugarska.

Tagovi: Liga nacija, Wales, Mađarska, Češka, Austrija
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE