GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Levante šokirao Atletico u Madridu

Levante šokirao Atletico u Madridu
LA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2021 / 18:56
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Iznenađujuću pobjedu ostvarili su nogometaši Levantea koji su u kao gosti svladali vodeću momačad La Lige madridski Atletico s 2-0 (1-0), samo tri dana nakon što su Simeonevoj momčadi oteli i bod kao domaćini u odgođenoj utakmici 2. kola.

Gosti su na Wanda Metropolitanu poveli u 30. minuti pogotkom Moralesa, čiji je udarac malo skrenuo Felipe i tako prevario slovenskog vratara Jana Oblaka koji je bio u jednoj od glavnih uloga i kod drugog pogotka Levantea.

Naime, duboko u sučevom dodatku Oblak je krenuo u kazneni prostor gostiju ne bi li pomogao svojim napadačima. No, kad je de Frutas presjekao dodavanje na lijevi bod i krenuo sam prema nebranjenim vratima nitko ga nije mogao zaustaviti pa je gotovo sa sredine igrališta postigao pogodak za konačnih 2-0.

U sastavu Atletica ponovno nije bilo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

Na vrhu ljestvice je Atletico Madrid s 55 bodova. Drugi je Real Madrid s 49 bodova, dok je treća Barcelona s 46 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca. Levante se pobjedom u Madridu privremeno probio na osmu poziciju s 31 bodom.

U prvoj subotnjoj utakmici Elche je na svom terenu svladao Eibar s minimalnih 1-0 (1-0). Za tri boda zaslužan je branič Elchea Dani Calvo koji je u 33. minuti glavom postigao jedini pogodak na utakmici.

Elche ima 21 bod i nalazi se na 18. poziciji, ali je bodovno izjednačen s Eibarom koji je 17., ali ima dvije utakmice više. I Valladolid ima 21 bod, a nalazi se na 19. poziciji s utakmicom više od Elchea. Zadnja je Huesca sa 16 bodova.

Tagovi: Levante, Atletico Madrid, Jan Oblak, Diego Simeone, Šime Vrsaljko
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE